"O elevă de la Colegiul Naţional "Mircea cel Bătrân" Râmnicu Vâlcea, Iulia Maria Cleoanţă, care a făcut un videoclip din lego animat despre războiul din Ucraina, numit 'Pray for Ukraine', o chestiune foarte sensibilă la acest moment, a primit un premiu special chiar de la o doamnă din Ucraina, al cărei soţ s-a aflat anul acesta printre sponsorii olimpiadei noastre", a dezvăluit, pentru Agerpres, Emil Onea, profesorul de informatică de la Colegiul Naţional "Unirea" Focşani.

Citeste si: De la 1 august transportul va fi gratuit în Mangalia şi staţiunile din sudul litoralului românesc. Programul autobuzelor electrice

Mai bine de 160 de elevi şi profesori din 32 de judeţe din ţară au participat în perioada 25- 30 iulie, la Focşani, la cea de-a XXIX ediţie a Olimpiadei Naţionale "InfoEducaţie".

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Eleva a realizat un videoclip despre conflictul armat din Ucraina

Toate lucrările elevilor care au participat la olimpiadă au fost evaluate de o comisie naţională formată din 35 de cadre didactice iar premiile au avut o valoare totală de 15.500 de lei, fiind oferite de Consiliul Judeţean Vrancea. 

Citeste si: VIDEO Reportaj EXCLUSIV Știrile Kanal D| Muncitorii asiatici sunt tot mai prezenți în viața noastră. Cum arată o zi din viața unui străin care livrează mâncare în România

InfoEducaţie este un concurs dedicat elevilor cu aptitudini pentru crearea aplicaţiilor informatice, iniţiat în anul 1994 de profesorul focşănean Emil Onea de la Colegiul Naţional "Unirea".

Citeste si: Interlop român, decizie incredibilă. S-a predat autorităților din Italia: „Trebuie să înfrunt această situație într-o țara cu o Justiție corectă”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si