O femeie de 47 de ani din județul Giurgiu a fost reținută după ce a intrat într-o școală  din localitatea Frăteşti, în timpul cursurilor, şi le-a bătut pe două eleve, lovindu-le peste faţă şi în abdomen. Femeia este mama altui elev, iar incidentul s-a produs pe fondul unor neînțelegeri mai vechi.

Cum s-a întâmplat totul

Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu a anunțat, vineri, că polițiștii Secției nr.

5 Poliție Rurală Giurgiu au fost sesizați telefonic, miercuri seară, de către un reprezentant al unei școli gimnaziale din localitatea Frăteşti, despre faptul că două eleve au fost agresate fizic de o femeie.

Citește și: Incident terifiant într-o gospodărie! Un bărbat și-a ucis, din greșeală, soția cu drujba

„În temeiul sesizării, la faţa locului s-au deplasat poliţiştii, din primele cercetări reieşind faptul că în ziua de 22 martie a.c., în intervalul orar 15.00-16.00, în interiorul şcolii, în timpul predării cursurilor, ar fi pătruns o femeie, de 47 de ani, din localitatea Frăteşti, mama unui elev, care, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi agresat fizic două eleve, de 12 ani, prin aplicarea de lovituri la nivelul feţei şi abdomenului”, a arătat sursa citată.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Scandal uriaș între membrele unui partid politic din Cluj. Două femei au ajuns la spital

Poliţiştii au deschis un dosar penal în care se fac cercetări pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Citește și: VIDEO- Percheziţii în Brașov şi Bacău după ce mai multe persoane au fost bătute și amenințate pentru a nu mai pătrunde în interiorul unor săli de jocuri de noroc

Joi, pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, femeia a fost reţinută, pentru 24 de ore.

Citește și: Bătaie ca la carte, cu scaune și cu tăvi, într-un mall din Ploiești. Centrul comercial s-a transformat într-un adevărat ring de bătaie


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si