Mai mulți tineri au fost implicați într-o bătaie monstruoasă pe străzile din Sighetu Marmației. La fața locului, autoritățile au descoperit că bărbații s-au agresat reciproc, folosindu-se de obiecte contondente.

Scandal și bătaie între un grup de bărbați pe străzile din Sighetu Marmației

Polițiștii municipiului Sighetu Marmației, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sighetu Marmației, efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea liniștii și ordinii publice, după ce, pe 21 martie, ora 20.20

au fost solicitați să intervină din cauza unui scandal, soldat cu bătaie, între un grup de bărbați din municipiu.

Citește și: VIDEO- Bătaie la mall în Botoșani. Un bărbat care amenința oamenii cu briceagul a fost reținut

La fața locului, organele au constat că, în scandal, sunt implicate mai multe persoane, care au folosit obiecte contondente, provocându-și leziuni. Ulterior, răniții au fost transportați la spital. De asemenea, s-au identificat patru bărbați cu vârste cuprinse între 18 și 38 de ani, care au suferit vătămări corporale, iar, în mașina unuia dintre implicați s-au descoperit mai multe obiecte contondente care au fost ridicate în vederea efectuării unor expertize criminalistice.

De asemenea, polițiștii s-au autosesizat și pentru infracțiunea de tulburarea liniștii și ordinii publice. 

Citește și: Un adolescent din Medgidia s-a ales cu dosar penal după ce a fost prins cu o armă asupra lui

În vederea administrării probatoriului au fost audiate persoanele identificate până în prezent și au fost consemnate trei plângeri penale pentru comiterea infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Citește și: VIDEO- Un bătrân din Hunedoara a fost blocat în trafic și bătut fără milă de un alt șofer, pentru că ar fi condus mult prea încet

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Cercetările se desfășoară în continuare pentru stabilirea participației fiecăruia la activitatea infracțională, urmând ca la finalizarea lor să dispună măsurile legale.

Focuri de armă între interlopi, la o benzinărie din București! Totul a fost surprins pe camerele de supraveghere

Membrii unor grupuri interlope rivale s-au scandalizat la o benzinărie din București. Autoritățile s-au autosesizat.

S-au dat focuri de armă între interlopi, într-o benzinărie din București. 

Membrii unor grupări rivale s-au scandalizat într-o benzinărie, iar în altercație a fost implicat și ginerele lui Gheorghe Mustață, lider al galeriei  FCSB  și membru marcant al grupării Sportivilor.

Citește și:  VIDEO- Fiul lui Sile Cămătaru, extrădat în Italia

Dezvoltatorul imobiliar Florian Melti, cunoscut în lumea interlopă bucureșteană sub numele de Bebică Ștoacă, a fost și el prezent la răfuiala cu membrii grupării rivale, iar în timpul conflictului s-au tras și focuri de armă.

Cum s-a întâmplat totul?

Polițiștii bucureșteni s-au sesizat din oficiu după ce, anul trecut, în luna septembrie, într-o benzinărie de pe strada Luică, Sectorul 4, a avut loc un scandal cu împușcături.

Citește și:  Proiect de lege: Jocurile de noroc vor fi interzise la parterul blocurilor și în localitățile mici

Citeste si:  Cum a reușit un minor din Brăila să pornească o mașină fără cheie. Băiatul a fost prins de un polițist aflat în timpul liber- kanald.ro

Citeste si:  Ce a aflat Viorel Lis despre Oana? Nu a bănuit nici măcar o secundă că se întâmpla asta- wowbiz.ro

Surse apropiate anchetei au declarat pentru  gandul.ro  că la data de 9 septembrie 2022, în jurul orei 22:30, ar fi avut loc un conflict între oamenii lui Bebică Ștoacă și membrii unei grupări cunoscute sub numele de Salaman.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Incidentele au fost surprinse pe camerele de supraveghere din incinta benzinăriei. Din imaginile care au ajuns în posesia gândul.ro, reiese că Bebică și oamenii săi au luat cu asalt un  autoturism de lux  în care se aflau rivalii lor.

Citește și:  Interlopul Iulian Boț, cunoscut ca ”Viscol”, arestat în Italia

Se vede cum șoferul scoate un pistol pe geam și începe să-i vâneze pe atacatorii care se retrag. Bebică se apropiee de autoturismul respectiv și lovește geamul lateral cu un cuțit, atunci când mașina din care se trăgea focul de armă părăsește benzinăria.

Deși nu a fost depusă vreo plângere, judiciariștii Poliției Capitalei s-au autosesizat. O lună mai târziu, aceștia au descins la trei adrese.

Citește și:  Câți bani a făcut George Simion la nunta sa? Suma trece de 70.000 de euro! Gigi Becali: „I-am dat din dragoste”

Două persoane din gruparea Salaman, care în timpul conflictului ar fi folosit arme neletale, au fost reținute, iar una dintre ele a fost prezentată în fața instanței Judecătoriei Sectorului 4, cu propunere de arestare preventivă, dar magistrații au considerat că bărbatul respectiv poate fi cercetat și în libertate.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si