Potrivit informațiilor făcute publice de jurnaliștii de la  Il Giorno, Paola Martinelli, femeia în vârstă de 73 de ani și Fausto Canteri, soțul ei în vârstă de 77 de ani, se ocupau de câteva treburi de grădinărit în curtea casei care se află pe via Monsereno, în Imbersago.

Citește și: A plătit un necunoscut să-i ucidă soția, dar lucrurile s-au întors împotriva lui. Cine era, de fapt, asasinul plătit

Pensionarul în vârstă de 77 de ani era urcat pe o scară și tăia cu drujba gardul viu. Scara pe care se afla era susținută de soția sa. Din motive necunoscute până la acest moment, la un moment dat, bărbatul și-a pierdut echilibrul și a căzut la pământ.

Și-a ucis soția după ce a căzut de pe scară

În cădere, bărbatul și-a lovit soția cu drujba, în umărul drept, aproape amputându-i brațul. Paola ar fi încercat să oprească sângerarea cu mâna stângă, doar că și-a pierdut imediat cunoștința, prăbușindu-se la pământ într-o baltă de sânge.

„Mi-am omorât soția, am ucis-o, ajutați-mă, vă rog!”, a fost strigătul de disperare a lui Fausto.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Fiica celor doi soți, Monica, care a lucrat în trecut la primăria din localitate și care locuiește împreună cu soțul său vis-a-vis de casa părinților ei, a fost cea care sunat după ajutor.

Citește și: Caz șocant în Italia! Un român a fost ucis în bătaie de un conațional

Salvatorii de la Agenția Regională de Urgență din Lombardia (Areu) au ajuns de urgență la fața locului, cu o ambulanță și un elicopter.

În ciuda tuturor eforturilor depuse de salvatori, din cauza hemoragiei care s-a declanșat în urma tăieturilor adânci pe care le-a suferit, Paola s-a stins din viață la scurt timp după accidentul terifiant.

Totodată, la fața locului au ajuns și carabinierii care au efectuat toate constatările pentru a reconstitui cu exactitate dinamica celor întâmplate. Oamenii legii au declarat că nimic nu sugerează altceva decât un accident.

Citește și: O româncă beată a făcut scandal într-un restaurant din Italia! Femeia l-a atacat pe proprietar


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si