Polițiștii au intervenit în scandal. Potrivit presei locale, scandalul a început când una dintre femei a reproșat altora că fumau în sediul partidului politic. Una dintre femeile implicate a plecat din spital cu un picior în ghips și a  postat pe rețelele sociale un mesaj critic la adresa celei cu care a avut scandalul. 

Oficiali ai Poliţiei Cluj au declarat pentru News.ro că fac cercetări pentru infracţiunea de lovire sau alte violenţe. 

Cum s-a petrecut incidentul?

Jurnaliștii de la Foaia Transilvăneană relatează că scandalul a pornit după ce Anca Ciubăncan, consilier local, le-a reproșat unor colege că fumau în sediul partidului.  

„Totul s-a întâmplat în curte. Am ajuns la sediu şi le-am cerut să deschidă poarta cu telecomanda. Şi le-am spus să nu îşi bată joc de munca altora. Atunci Sacaliş a început să mă înjure. În acel moment le-am spus că sediul PSD este spaţiul public. Sacaliş a venit şi a sărit pe mine şi avea nişte tenişi în picioare şi mi-a dat cu picioarele în burtă. Am reuşit să mă trag şi atunci Sacaliş a revenit şi m-a împins şi am căzut, şi m-am lovit la cap” a spus Anca Ciubăncan pentru  Foaia Transilvană.

Angela Sacaliş a postat la rândul ei, pe Facebook, o fotografie cu ea cu piciorul în ghips, în scaun rulant, însoţită de un mesaj critic la adresa consileriului local Anca Ciubăncan. 

Citește și: VIDEO. Un tată și-a pedepsit fiul să se joace pe telefon 17 ore fără somn, până a vomitat. Ce l-a făcut să aplice această pedeapsă

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Nuntă în cer! Ionela și George, înmormântați împreună în ziua în care aveau să devină soț și soție- wowbiz.ro

„Legat de incidentul din 17 martie, în care am fost acuzată pe nedrept, multe informaţii sunt false şi total eronate. A fost un scandal în care eu m-am ales cu piciorul în ghips şi cu imaginea pătată, dar nu a fost provocat de mine sau de tinerele domnişoare ale căror nume au apărut peste tot în presă. Tot ce a spus «doamna» Anca Ciubăncan este FALS! Ea a fost cea care a pornit conflictul şi tot ea s-a folosit de vechile metehne să se impună, după cum deja se ştie în spaţiul public. Ciubăncan, pentru că „doamnă” este mult spus, a dat dovadă de cel mai josnic comportament pentru o femeie. În loc să apeleze la o atitudine demnă de o consilieră locală şi să se folosească de dialog, ea s-a rezumat la violenţă. O spun cu subiect şi predicat: Nici eu şi nici domnişoarele menţionate de dânsa în acest conflict nu suntem vinovate de acest incident”, este mesajul postat de Angela Sacaliş pe Facebook.

Ce au transmis oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj?

Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au declarat pentru News.ro că una dintre femeile implicate în scandal a fost cea care a anunțat Poliția.

„În după-amiaza zilei de 17 martie a.c., Poliţia municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată cu privire la faptul că într-o curte interioară situată pe strada Eroilor, are loc o stare conflictuală între două femei.

Starea conflictuală a fost aplanată, iar poliţiştii au oferit femeilor în cauză îndrumări legale, privind dreptul de a formula plângeri penale în termenul prevăzut de lege, la acel moment persoanele refuzând deplasarea la sediul unităţii de poliţie. Au fost demarate cercetări din oficiu, cu privire la săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi stabilite toate aspectele de interes pentru cauză”, a transmis duminică, IPJ Cluj.

Preşedintele interimar al PSD Cluj, Alexandru Cordoş, a spus, pentru ziardecluj.ro, că „este un incident regretabil”.

„Biroul Organizaţiei municipale Cluj-Napoca va analiza în cel mai scurt timp acest incident şi va lua măsurile corespunzătoare. De asemenea va fi sesizată Comisia de Etică”, a declarat Alexandru Cordoş pentru presa locală.

Citeste si: Tavi Colen, despre mariajul cu fosta soție. Care este motivul care a dus la despărțire? „Chiar sunt supărat că nu am reușit să ducem mai mult. Am rămas prieteni foarte buni”- kfetele.ro

Citeste si: Soția lui Sorin Anghel povestește clipele de groază prin care a trecut în noaptea în care soțul ei a fost ucis de frații Fabian: ”Toţi trei aveau cuţite. Au vrut să-l omoare şi acum sunt liberi”- radioimpuls.ro

Citește și: Povestea dramatică a unei românce din Italia. A fost bătută cu bestialitate și jefuită în propria casă

Duminică, Alexandru Cordoş nu a putut fi contactat.

Citește și: VIDEO- Șocant. Un învățător din Iași a mers la ore cu un cuțit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si