Panică în școli. Elevi diagnosticați cu covid-19

Încă doi elevi din judeţul Galaţi au fost confirmaţi cu Covid 19, numărul celor depistaţi pozitivi în şcoli ridicându-se se acum la 3. Cazurile sunt însă în şcoli diferite astfel că nu se impune închiderea vreunei unităţi de învăţământ.

Georgiana Balaban, vineri 18 septembrie 2020 , 10:25

elevi cu covid 19
Panică la o școală din Galați. Elevi infectați cu coronavirus.[Sursa foto: PixaBay]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Potrivit autorităţilor din ISJ Galaţi, confirmate cu Covid 19 sunt o elevă de clasa a 12-a de la Liceul Teoretic "Mircea Eliade", o elevă de clasa a şasea de la Şcoala 22 şi o elevă de la Şcoala Cuza Vodă.

Elevi diganosticați cu Sars-Cov-2

În urma confirmării acestor cazuri, Direcţia de Sănătate Publică şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Galaţi au dispus plasarea în carantină pentru 14 zile a tuturor colegilor de clasă ai celor depistaţi pozitivi.

elevi cu covid 19
Elevi diagnosticați cu coronavirus.[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Austria impune noi restricţii din cauza creşterii numărului de cazuri de COVID-19

Citeste si: Elevă de la Şcoala 22 din Galaţi, confirmată cu COVID-19; colegii ei de clasă, trimişi în izolare la domiciliu

Citeste si: Orban, despre primarul din Sângeorz-Băi care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi

Cursurile se desfăşoară online.

Citeste si: Primarul din Deveselu a murit la doar 56 de ani din pricina Covid-19! Ce spunea la inceput de boala

De asemenea, autorităţile au dispus realizarea unei dezinfecţii riguroase în toate cele trei unităţi de învăţământ în care au fost depistate cazuri de infectare coronavirus.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si