Orban, despre primarul din Sângeorz-Băi care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, că dezavuează comportamentul primarului din Sângeorz-Băi, care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi. "E un comportament împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ", a afirmat Orban.

Catalina Popa, joi 17 septembrie 2020 , 17:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Premierul Ludovic Orban a fost întrebat, joi, în judeţul Constanţa, cum comentează acţiunea primarului din Sângeorz Băi.

"Evident, că sunt împotriva, categoric împotriva oricărui comportament agresiv, cu atât mai mult faţă de un minor şi cu atât mai mult faţă de un copoil. Dezavuez un astfel de comportament", a afirmat Orban.

El a precizat că Traian Ogâgău a fost primar PNL, dar nu candidează din partea PNL acum.

"E un comportamnt împotriva oricărei norme legale şi de bun simţ"

Citeste si: Când vom avea un vaccin anti-coronavirus? Promisiunea făcută de Donald Trump

PNL Bistriţa-Năsăud se delimitează de primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi, anunţând că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea partidului.

”Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal. Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit”, a transmis PNL Bistriţa-Năsăud.

Citeste si: VIDEO - Cultură de goji în loc de carfofi. Fructele exotice, la Brașov

Traian Ogâgău, primarul din Sângeorz-Băi, a filmat momentul în care îşi umileşte fiica, pe care a pus-o să se dezbrace şi să stea în genunchi şi cu mâinile ridicate deasupra capului, fetiţa fiind obligată să repete că va fi cuminte şi că nu îşi va mai face părinţii de râs.

Autoritatea Naţională pentru Drepturile Persoanelor cu Dizabilităţi, Copii şi Adopţii (ANDPDCA) intervine în cazul primarului din Sângeorz-Băi care şi-a filmat fiica în timp ce o pedepsea, ţinând-o dezbrăcată, în genunchi şi cere sesizarea organelor de cercetare penală. De asemenea, Autoritatea cere presei să nu promoveze aceste imagini. Şi Poliţia s-a autosesizat în acest caz.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si