Cei patru concurenți propuși spre eliminare au fost: Natalia, Alex, Andreea și Emanuel.

Cine a părăsit competiția

În semifinală, doi concurenți, un băiat și o fată, au plecat acasă. Este vorba despre Alex și Andreea, care și-au luat „la revedere” de la colegi și de la premiul cel mare.

Citește și: Conflicte în Casa Iubirii, cu puțin timp înainte de finală. Trei concurenți ajung să își facă reproșuri

E ok, doamna Andreea, nu am nicio treabă. I-am zis și ei să nu plângă. S-a terminat emisiunea, se termină, noi nu ne-am despărțit, nu s-a întâmplat absolut nimic ”, a spus Emanuel, după ce Andreea a părăsit emisiunea. 

Nu vreau să vorbesc acum pentru că aș spune multe lucruri urâte și nu vreau. După cum ați spus de multe ori, sunt foarte multe lucruri în capul meu ”, a declarat Andreea, cu lacrimi în ochi.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Concurenții eliminați și-au luat „la revedere” de la colegi și de la premiul cel mare.

Andreea, emoționată, i-a mărturisit iubirea lui Emanuel și a recunoscut că nu s-ar fi gândit niciodată că va întâlni dragostea adevărată aici, în emisiune.

Nu m-aș fi gândit că m-aș fi îndrăgostit de el dacă m-ar fi întrebat cineva înainte, s-a întâmplat, așa, totul... sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce a fost, cred că perioada în care am fost în „Casa iubirii” am învățat cel mai mult despre mine ”,

a spus aceasta, potrivit KanalD. 

Un concurent merge direct în finală

Un concurent este deja finalist. Cel mai votat dintre băieți va merge direct în marea finală.

Citește și: VIDEO- Andreea Mantea a anunțat când va avea loc marea finală de la „Casa Iubirii”: „Vom afla câștigătoarea și câștigătorul acestui prim sezon"

Cei mai votați băieți de săptămâna aceasta au fost Ionuț, Radu și Sorin. Cele mai puține voturi le-au adunat Radu și Ionuț.

„Tot Ionuț câștigă ”, i-a șoptit Radu lui Flavius, atunci când Andreea Mantea a anunțat că Sorin este cel care merge direct în finală. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si