Ella și Livian de la „Puterea Dragostei”, din nou împreună. Unde au fost surprinși cei doi

Ella și Livian de la „Puterea Dragostei” au fost surprinși împreună, din nou. Bărbatul îi este aproape brunetei pentru a o ajuta să treacă prin momentele grele cu mama ei.

Author: Georgiana Balaban miercuri 24 februarie 2021 , 08:52

ella și livian de la puterea dragostei
Ella și Livian de la Puterea Dragostei.[Sursa foto: Instagram]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ella Solzariu și Livian Pop s-au întâlnit la cafenea. Fostul concurent al emisiunii de la Kanal D a ieșit cu bruneta pentru a o susține moral.

„Mereu prezenți la nevoie...te pup Ello!”, a zis Livian de la „Puterea Dragostei”. Cei doi s-au fotografiat și au postat pe rețelele de socializare.

Citeste si: Ella de la „Puterea Dragostei” dă vești despre starea critică de sănătate a mamei sale: „Dumnezeu să fie lângă ea!”

„Ia uitați cu cine m-am întâlnit. De ce ești așa pămpălău?! M-au chemat la „Survivor”, dar nu mă duc...mă duceam la Faimoși dacă era...” a zis Ella Solzariu.

ella și livian de la puterea dragostei
Ella Tina și Livian Pop.[Sursa foto: Instagram]

Livian de la „Puterea Dragostei” a replicat și el: „Foarte mare veste...Ella

de când ai zis că mergi la „Survivor”. Am auzit că mergi la Războinici să-l bați pe Jador le traseu. Prietena mea...Elluța...am făcut o glumiță.”.

Ella Solzariu trece prin cele mai grele momente din viață

Ella de la „Puterea Dragostei” trece prin cea mai mare durere din viața ei. După ce tatăl ei s-a operat de urgență, apoi s-a despărțit de iubitul său, acum a aflat că boala mamei sale a recidivat.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 24 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. O nouă concurentă intră în casă pentru Cristian Comănici. Cum arată tânăra care vrea să îl cucerească?

Bruneta a aflat că boala mamei sale, de care s-a operat acum 20 de ani, a recidivat. „Trebuie să vă povestesc ceva...o mică parte din ceea ce trebuie să vă spun...Pentru că nu pot vorbi pe story...am decis să scriu. Aseară am primit un telefon neașteptat în legătură cu mama mea. Din păcate mamei mele i-a recidivat boala de care a fost deja operată acum 20 de ani...” a zis Ella Tina.

Citeste si: Revedere între Ella și Livian de la Puterea dragostei! Bomba a fost aruncată: „Mergi la Survivor?”

Fosta concurentă a emisiunii de la Kanal D s-a filmat în timp ce plânge, chiar dacă a transmis că-și asumă criticile, ea a făcut ce simte. „După ce m-am despărțit de iubitul meu, pe care l-am iubit enorm, am mai primit o palmă extrem de dureroasă după faza cu tatăl meu, am avut o lună inexplicabil de grea în care simt că mi-am pierdut cumpătul.” a adăugat Ella.

Bruneta este îngenuncheată de durere.

Citeste si: Pe cine susține Ella la Survivor România? „El este singura persoană care a fost alături de mine...”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si