Liderul unei temute grupări interlope a afirmat, pe o rețea de socializare, că dintr-o răzbunare este dispus să întrețină relații sexuale cu Livian Pop. Bărbatul a declarat, explicit, cum vrea să-și sodomizeze victima.

Citeste si: Livian a dezvăluit totul cu ochii în lacrimi: „Probabil vă întrebați ce e cu mine. Mă rupe...” Totul are legătură cu o persoană importantă din viața lui!

Liderul interlop a făcut aceste acuzații după ce între gruparea Sportivilor și un intrelop din Oradea a izbucnit un adevărat război. Vali Nebunu a afirmat public și că a comis tentative de omor și jafuri armate.

Livian de la „Puterea Dragostei”- amenințat cu violul

Un scandal de ultima oră a izbucnit în lumea interlopă românească. Vorbim de frații Mircea și Vali Nebunu, liderii grupării Sportivilor și un interlop din Oradea, cunoscut sub numele de Romi Neguș. Se pare că acest Neguș este finul lui Mircea Nebunu. Bărbatul n-a ținut cont și a transmis că-și bate nașul cu o mână” și chiar ar fi adunat o „armată” de 120 de oameni, care urmau să-i atace pe membrii „Sportivilor”, care au mers la Turda, pentru o înmormântare.

Citeste si: Livian Pop mesaj pentru Maria de la „Puterea Dragostei”: „E bună, e deșteaptă!”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

livian pop amenințat de vali nebunu
Vali Nebunu - lider al clanului Sportivilor.[Sursa foto: Instagram]

Cele două tabere s-au răfuit pe rețelele de socializare. Într-un ultim live făcut de Vali Nebunu, intrelopul bucureștean i-a reproșat lui Romi Neguș faptul că l-a pus pe Nelson Mondialu să facă live și să-l amenințe.

Citeste si: Mama lui Livian de la Puterea dragostei, de urgență la spital! Momente de panică: „I-a alunecat cuțitul...”

„Ce să ne facă nouă baba aia mucegăită de Nelson? Poate îl violez pe băiatul lui”

, a spus Vali Nebunu, care a descris, în mod explicit, detaliile violului.

Livian Pop a devenit cunoscut în urma participării la „Puterea Dragostei”. Pentru a fi de neclintit, Vali Nebunu a menționat că el este un infractor foarte periculos, care a înjunghiat oameni, a comis tentative de omor, jafuri armate și a organizat bătăi.

Citeste si: Livian de la Puterea Dragostei are o nouă iubită?! Iată fotografia care a făcut furori!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si