Emi Pian. Puțini știu de ce interlopul alesese să își schimbe numele. Cel mai mare secret al lui

Uciderea lui Emi Pian a creat o întreagă isterie în România. Un polițist din București, Septimiu Pan, a făcut dezvăluiri incendiare pe contrul său de Facebook. El a explicat și de ce Emi Pian și-a fi schimbat numele și nu îl mai chema Duduianu.

Mircea Pop, duminică 16 august 2020 , 10:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Emi Pian a murit în urma unei bătăi între clanuri în Sectorul 6 al Capitalei. Între timp, principalul suspect a fost arestat. Totodată, miercuri, trei bărbaţi au fost reţinuţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti pentru tentantivă de omor, după ce l-ar fi lovit, cu picioarele şi cu diverse obiecte, pe bărbatul suspectat că l-a ucis pe Emi Pian. Doi dintre cei reţinuţi sunt fraţi ai lui Emi Pian.

Emi Pian nu mai purta numele Duduianu

Polițistul Septimiu Pan susține că Florin Mototolea, zis Emi Pian, și-ar fi schimbat numele din cauza problemelor cu legea.

”În treacăt trebuie menționat că Mototolea e fost Duduianu, dar și-a schimbat numele după nevastă, așa cum obișnuiesc cei care au fost deseori urmăriți penal și căutați, numele și adresa”, a scris Septimiu Pan pe Facebook.

Citeste si: Nepotul lui Emi Pian, reacție dură la adresa criticilor aduse unchiului său: „Băi românilor să vă zic ceva, voi sunteți ce-i mai răi oameni de pe pământ”

De asemenea, a mai explicat și motivul pentru care mascații au greșit adresa atunci când ar fi trebuit să descindă la membrii clanului Duduienilor și au nimerit la un coleg de-al lor: „Miercuri dimineață, pe 12.08 2020, s-a intrat peste Duduieni, au fost găsiți toți. Dormeau liniștiți pe prispă/terase, înșirați ca sardelele pe paturi și saltele, deși aveau DOUĂ palate cu două etaje și „jde” camere, plus o mansardă uriașă (asta pentru culoare ).

Nu se așteptau să vină cineva peste ei pentru că, ghici ciupercă, NU AVUSESE CINE SĂ-I AVERTIZEZE.

Citeste si: VIDEO - Alte trei clanuri au fost săltate din București: Indivizii sunt acuzați că făceau trafic cu heroină

Dezvăluirile incendiare ale polițistului Septimiu Pan

Onor comisarul Berechet dimpreună cu ortacul său mai mare, chestorul Vasilescu, seful IGPR, au aflat de acțiune de la televizor”.

„Acum, ud fleașcă de supărare, Chestorul Vasilescu trimite control la Serviciul Omoruri, pe motiv că nu a fost anunțat și că, pretinde el fără să cunoască detalii, s-ar fi greșit una dintre adrese, la percheziții.

Nu, domnule Vasilescu, țeapă, adresa nu e greșită, ci unul dintre criminalii căutați are domiciliul legal în casa unui luptător SIAS al IGPR, cu care e prieten bun din copilărie, la derută, așa cum am pomenit la începutul articolului!

Citeste si: Ce s-a găsit în sângele lui Emi Pian. Amăunte șocante din noaptea fatidică

Ce ziceți de treaba asta? Nimic? Mucles? Pe asta nu o mai dați la presă?”, a mai scris polițistul.


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si