El vizita o piață din Cergy și vorbea locuitorii care au venit să-l întâmpine, în momentul în care în direcția sa au fost aruncate roșii cherry. Macron nu a fost atins însă.

Citeste si: Emmanuel Macron afirmă că dialogul cu Vladimir Putin a intrat în impas după descoperirea ororilor din Ucraina

Macron, atacat cu roșii la prima ieșire după câștigarea alegerilor

Serviciul de securitate a reacționat și a deschis imediat o umbrelă pentru a-l proteja.

Vizitata pieței din Cergy a fost prima ieșire printre francezi a lui Macron după ce a obținut al doilea mandat de președinte.

Citeste si: Alegeri Franța. Zi decisivă pentru viitorul Europei: Emmanuel Macron sau Marine Le Pen, viitorul președinte?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Președintele francez a fost atacat cu roșii cherry în timp ce discuta cu cetățenii care au venit să-l întâmpine. Șeful statului nu a fost însă lovit, echipa sa de securitate deschizând repede o umbrelă.

Ce a declarat Macron în timpul vizitei sale

„Vreau să dau un mesaj de respect și considerație acestor zone care sunt printre cele mai sărace din țară încă de la începutul noului meu mandat”, a spus Macron, în cadrul vizitei sale.

Citeste si: Alegeri prezidențiale Franța 2022. Cine sunt cei 12 candidați la fotoliul de la Élysée

Președintele în funcție, Emmanuel Macron, a reușit să se impună duminică în cel de-al doilea tur al alegerilor prezidențiale franceze în fața candidatei de extremă dreaptă, Marine Le Pen.

Emmanuel Macron a câștigat scrutinul care îi aduce al doilea mandat de președinte cu 58,55% din voturi, iar contracandidata sa, Marine Le Pen, a obținut 41,45% din voturi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si