Ziua nunții este, pentru foarte multe femei, cel mai frumos moment. Este ziua în care ar trebui să aibă parte doar de clipe minunate alături de cei dragi, însă nu toate miresele sunt atât de norocoase, așa cum a simțit pe propria piele o mireasă din Marea Britanie.

Femeia se afla în Cipru, unde avea loc nunta. În astfel de momente speciale, locul de muncă era ultimul lucru la care s-ar fi gândit mireasa, dar un mesaj de la șeful ei a adus-o foarte repede cu picioarele pe pământ.

concediata, mireasa, loc de munca

Mesajul șefului a luat-o prin surprindere pe femeie. 

[Sursa foto: Unsplash]

Citește și: O femeie de serviciu a poftit la un sandviș rămas după un eveniment la firma la care lucra. L-a mâncat imediat, dar nu s-a gândit la ce urma să pățească

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Sper că ziua ta de nuntă a fost bine și că te-ai distrat. Vreau doar să te anunț că s-a luat decizia să te concediem, din păcate. Un e-mail a fost trimis la adresa ta de e-mail personală detaliind acest lucru. Îmi pare foarte rău că nu a funcționat și îți urez tot binele în continuare”, a fost mesajul pe care l-a primit mireasa de la șeful ei.

Rămasă extrem de surprinsă de mesajul de concediere, care a venit în cel mai nepotrivit moment posibil, femeia știe și cu cine a fost înlocuită. 

„Nu mi-am ținut telefonul la mine deloc în timpul [ceremoniei], până când am stat jos [mai târziu] și am crezut că am multe mesaje cu urări de bine de citit. Primul lucru pe care l-am observat a fost că am fost blocată și scoasă din toate grupurile de WhatsApp ale companiei.

Recent, au adus pe cineva nou în echipa noastră, cred că acesta a fost înlocuitorul meu tot acest timp”, i-a povestit mireasa faimosului YouTuber Ben Askins. 

După ce fericitul eveniment s-a încheiat, femeia nu a avut de ales și a fost nevoită să își caute un alt loc de muncă. 

Citește și: "Rușine, ne-ai pus să venim cu scaunul pliant la nuntă!" Mireasa a fost criticată pentru "taxa de acces de 10 dolari" pe care toți invitații au fost obligați să o plătească

concediata, mireasa, loc de munca

După nuntă, femeia a început să își caute un nou loc de muncă. 

[Sursa foto: Unsplash]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si