Decizia miresei de a-și chema invitații la canionul de vis  a ajuns să provoace o ruptură între ea și invitații ei, potrivit NY Post.

Citește și: A crezut că s-a căsătorit cu femeia vieții sale, dar era de fapt un bărbat deghizat! Șocul teribil pe care l-a trăit un indonezian la câteva zile după nuntă

Mireasa de 23 de ani din SUA a povestit pe rețeaua Reddit cum nunta ei de vis, cu aproximativ 20 de invitați, urma să aibă loc pe o porțiune deosebit de frumoasă și iubită dintr-un parc

de stat, care necesită o taxă de intrare.

"Am pus această taxă pentru canion pe invitațiile noastre”, a scris mireasa din orașul St. George din Utah.

Femeia a explicat că eforturile ei de a-i convinge pe gardienii parcului să plătească în avans pentru toți participanții au fost respinse de autorități.

Invitații, scandalizați că trebuie să plătească "taxa de acces" la nuntă

"Sora mea m-a sunat astăzi, deoarece tocmai primise invitația prin poștă și era supărată că trebuie să plătească pentru a participa la o nuntă”, a povestit mireasa.

"Ea mi-a spus că sunt o nesimțită pentru că am ales o soluție ieftină și există mii de canioane care nu au nicio taxă”, a spus ea.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Cosmin, descalificat din „Casa iubirii”. Ștefania nu l-a lăsat să o mai atingă- wowbiz.ro

Un alt detaliu care i-a exasperat pe invitați a fost acela că a menționat pe invitațiile de nuntă "să-și aducă oaspeții propriile scaune de camping”, a spus mireasa.

Invitații, scandalizați că trebuie să plătească "taxa de acces" la nuntă

Invitații, scandalizați că trebuie să plătească "taxa de acces" la nuntă

[Sursa foto: Pexels.com]

Viitoarea mireasă a explicat că intenția ei a fost să organizeze un eveniment low-cost cu doar câțiva membri apropiați ai familiei și prieteni.

„Cred că ar fi trebuit să fiu mai creativă, dar am trimis deja invitațiile”, a spus ea.

Comentatorii de pe rețelele sociale au atacat-o suplimentar pe mireasa cu "nunta ratată":

'Nu sunt sigur care este mai rău. Taxa de intrare de 10 USD, scaun BYO sau obținerea registrului prin intermediul rețelelor sociale și a nu fi invitat la nuntă”, a comentat un critic.

'Aș prefera să merg la o nuntă organizată în McDonald’s”, a scris ironic altul.

Realizând rapid că s-a deschis unui val de critici făcând publică situația ei, mireasa fără nume a intrat în defensivă, insistând că deciziile ei nu au nimic de-a face cu banii...


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si