Alina Gorghiu, invitată la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, a vorbit despre momentele în care s-a simțit șantajată în politică, despre bărbatul care a ajutat-o la debutul în cariera politică dar și despre un moment greu din viața sa.

N-am un top al invectivelor folosite în politică, dar au fost. ” E blondă”, sunt foarte multe lucruri care te pot jigni fără să sune vulgar neapărat la prima vedere, dar probabil că cele care dor cel mai tare sunt cele legate de lipsa ta de profesionalism și de pregătire pentru că este foarte lesne

ce poți să spui despre o femeie”, a precizat Alina Gorghiu, președinte interimar al Senatului României.

Citește și: Românii pot face plata cu cardul de energie de astăzi

”Nu știu dacă am câștigat respectul, nu știu dacă le-a fost jenă că eram înăltuță și mai țeapănă pe picioare, dar nu au fost așa de multe incidente în care să mă simt prost că sunt femeie și sunt jignită doar pentru că sunt femeie ”.

Bărbatul care a ajutat-o pe Alina Gorghiu în carieră

De asemenea, Alina Gorghiu, prima femeie și cel mai tânăr lider care a condus PNL, a povestit și despre bărbatul căruia îi datorează debutul în cariera politică.

”Toți oamenii aceia din generația mea au avut un cuvânt de spus în formarea mea politică, dar dacă trebuie să-i mulțumesc unui factor de decizie politic la modul onest acela este Călin Popescu Tăriceanu.

El a fost cel care la momentul la care era președintele partidului a venit și m-a întrebat dacă vreau să fiu pe listele Partidului Național Liberal”, a spus aceasta.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Alina Gorghiu, Președintele interimar al Senatului României și vicepreședinte PNL, vine duminică la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Chiar și așa, aceasta a adăugat faptul că s-a înțeles cu mai mulți oameni din politică.

”Și dacă veți lua filmulețele din perioada aceea o să-l veți pe Cătălin Popescu Tăriceanu, prima dată și ultima dată dând cu bidineaua alături de mine pe un afiș pe care făceam prima campanie cu ștampiluța pentru votul uninominal. Toți președinții PNL pentru mine au fost oameni cu care s-a putut discuta și oameni care mi-au dat o șansă ”, a adăugat Alina Gorghiu.

”De câte ori v-ați salvat în ultimul moment?”

Alina Gorghiu a fost întrebată și de momentul în care a plecat dintr-o firmă care primise furnizare  din partea Autorității Naţionale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), asta după ce asociații i-au cerut o mărire de capital.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

”Îmi este greu să-mi aduc aminte de ea. A fost o firmă în care am intrat, din care am ieșit, tocmai din motive de creștere a capitalului”, a spus președinte interimar al Senatului României. 

Citește și: EXCLUSIV ”40 de întrebări cu Denise Rifai”. Florin Zamfirescu: ”Arta actorului este a lucra cu tine însuți și cu cel din fața ta”

”A fost un moment delicat din cariera mea dar totul făcea parte dintr-un joc politic ca și acum, erai într-o anumită echipă, erai criticat și se speculau diverse, erai în cealaltă, mingile veneau din terenul advers., s-au făcut o grămadă de speculații, uneori regret că n-am fost, sper să nu mai fie cazul, mai așezată atunci când analizez anumite oportunități, dar, dacă aș ști de dinainte ce e bine și ce e rău, probabil că n-aș alege decât variantele bune pentru imaginea mea, n-aș alege variantele pentru care să plătesc ulterior”, a precizat Alina Gorghiu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si