Gabriel, candidatul la titlul de cel mai chipeș bărbat al anului 2023 are 19 ani și are deja experiență ca model.   "O trăiesc ca pe o oportunitate și voi da tot ce am mai bun din mine", povestește tânărul român. 

Citește și: Ultimul drum spre casă al lui Nicolae a fost plin de peripeții. Sicriul în care se afla trupul românului s-a răsturnat în mijlocul drumului

Concursul național va avea loc la sfârșitul lunii mai în Tenerife și va lupta cu alți 51 de candidați din fiecare provincie a țării. Românul în vârstă de 19 ani a fost selectat ca reprezentant al Spaniei.

Gabriel speră ca acest concurs să îi aducă oportunități ca actor sau ca model

Chiar dacă inițial nu avea de gând să se înscrie în concurs, Cres del Olmo, directorul acestor concursuri de frumusețe, l-a contactat prin intermediul Instagram și i-a propus să participe la această ediție. O oportunitate pe care nu a vrut să o rateze, motiv pentru care a acceptat invitația.  "Experiența mă motivează foarte mult și vreau să o trăiesc ca pe o oportunitate în care voi da tot ce am mai bun din mine", dezvăluie el.

Gabriel are 19 ani, 1,85 metri înălțime, păr șaten și ochi căprui-verzui. Acesta lucrează ca portar într-un pub și are experiență în lumea modellingului (a defilat pe podiumul Fashion Catwalk), motiv pentru care recunoaște că i-ar plăcea să se dedice profesional acestui domeniu.

Tânărul se gândește și la oportunitatea de a deveni actor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: Un virus descoperit în Danemarca poate ucide bacteriile rezistente la antibiotice

"Sper să obțin un loc foarte bun în finală și ca acest concurs să fie o trambulină de la care să pot obține oportunități ca actor sau ca model", declară Gabriel. Românul înfruntă această aventură cu multă dorință și energie pentru a lăsa orașul său la locul pe care îl merită.

Pentru concursul de frumusețe, Gabriel asigură că se pregătește de ceva timp atât mental cât și fizic. Pe primul pentru a fi la înălțime în diferitele etape pe care le va avea de parcurs, iar pe al doilea, pentru a se antrena din greu pentru a-și sculpta corpul, astfel încât să fie atrăgător și să ajungă în cea mai bună formă fizică posibilă. 

Tânărul este pasionat de gătit, fiind crescut cu mâncare românească

Printre hobby-urile sale, Gabriel evidențiază sportul, fotografia și gătitul, iar atunci când este întrebat despre calitățile sale, răspunde că este o persoană ordonată.  "Sunt un băiat foarte muncitor și foarte disciplinat, îmi plac sporturile de contact", spune el, după ce precizează că ceea ce apreciază cel mai mult este respectul față de ceilalți și voința la locul de muncă. 

Citește și: Tatăl Denisei Răducu vorbește despre moartea artistei. Dezvăluiri cutremurătoare: „Mi se rupe sufletul dacă găsesc așa imagini cu ea în telefon”

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În această provocare a concursului de frumusețe are sprijinul părinților săi și al iubitei sale, Almudena.  "M-au încurajat foarte mult și mă susțin în tot ceea ce fac. Sunt la fel de entuziasmați ca și mine", a povestit el potrivit  jurnaliștilor străini.

Citește și: Un român a fost împușcat într-un bar din Italia. Care este motivul din spatele gestului făcut de un italian gelos


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si