EXCLUSIV ÎPS Teodosie câștigă al doilea dosar cu poliția Constanța

După nenumărate „încăierări” cu poliția, Înalt Prea Sfințitul Teodosie câștigă și al doilea dosar cu poliția. Acestuia i-au fost aduse mai multe acuze, în special în pandemie.

Author: Laura Macovei luni 17 octombrie 2022 , 13:52

EXCLUSIV ÎPS Teodosie câștigă al doilea dosar cu poliția Constanța

EXCLUSIV ÎPS Teodosie câștigă al doilea dosar cu poliția Constanța

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Încă una dintre cele trei amenzi primite de Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, în luna ianuarie, pentru că nu ar fi respectat măsura carantinei a fost anulată de Judecătoria Constanţa, dar decizia instanţei nu este definitivă.

O altă amendă a fost anulată, în luna august, de aceeaşi instanţă.

Judecătoria Constanţa a decis să admită în partea plângerea formulată de Teodosie Petrescu împotriva Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa. 

Citeste si: Gest revoltător al unui director de spital: A vrut să-și cumpere un Iphone din donațiile pentru tratamente

Amendat în pandemie de 5 ori pentru nerespectarea deciziei de carantinare, am contestat toate procesele verbale emise în mod vadit ilegal și în scop șicanator, iar instanțele au anunțat deja 2 dintre acele procese verbale. Urmează pronunțările și în celelalte ”, a transmis avocatul Adrian Cuculis.

Multe amenzi anulate 

În luna august, Judecătoria Constanţa a anulat o altă amendă primită de Arhiepiscopul Tomisului în ianuarie. 

Arhiepiscopul Tomisului a fost amendat, în 24 ianuarie, de trei ori, de poliţiştii constănţeni, valoarea totală a sancţiunilor fiind de 3.000 de lei.

Citeste si: Un bărbat a murit după ce a fost împușcat de polițiștii din Anglia. El urma să se întoarcă în România peste o lună

Prima amendă a fost luată de ÎPS Teodosie în timp ce oficia Sfânta Liturghie la Catedrala Arhiepiscopală "Sfinţii Apostoli Petru şi Pavel” din Constanţa. A doua sancţiune a venit la o manifestare culturală dedicată Zilei Unirii Principatelor, pe faleza Cazinoului. Ultima amendă i-a fost dată Arhiepiscopului Tomisului în Sala Magna a Centrului Eparhial Tomis, la conferinţa "România, vechea vatră a Europei”, susţinută de către acad. prof. Constantin Barbu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si