Din primele informaţii a avut loc într-un apartament o explozie. Potrivit ISU Dobrogea explozia nu a fost urmată de incendiu.

Citeste si: VIDEO| Localnicii dintr-o comună din Iași, pompieri la nevoie: „Avem echipamentul acasă, în momentul în care suntem anunțați și suntem contactați, ne-am îmbrăcat, am venit, am luat utilajele și am plecat în zonă!”

Explozie într-un apartament din Constanța

La faţa locului au fost chemați să intervină SMURD B Palas, SMURD C, 2 ASAS, 1 Autoscara, 1 Descarcerare de la Detaşamentul Fripis şi SAJ B2. O persoană a fost rănită. Este vorba despre o victimă de aproximativ 60 -65 ani, conştientă diagnosticată cu arsuri de căi aeriene şi corp pe aproximativ 45% din suprafaţa corpului.

Citeste si: VIDEO| Zelenski, avertisment pentru locuitorii din Crimeea. Noi bombardamente în Odesa cu rachete de croazieră

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În locuință se aflau doi adulți și un copil.

O mașină a luat foc în apropiere de Turda

”Pompierii din cadrul Detaşamentului Turda au intervenit cu o autospecială pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un autoturism ce se deplasa pe nodul rutier de acces pe autostrada A3 din apropiere municipiului Turda”, a transmis, vineri seară, ISU Cluj.  

Citeste si: Pompierii români din Franța se întorc acasă. Timp de o săptămână aceștia au participat la stingerea incendiilor de vegetație

”Nu au fost persoane care să solicite consult medical în urma acestui eveniment. Cauza probabilă a fost o defecţiune la instalaţia electrică a autoturismului”, au mai transmis pompierii. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si