Fake news PSD cu presupusa cască din urechea lui Iohannis. Iată dovada că a fost o știre falsă!

Un fake news de proporții a fost rostogolit de Gabriela Firea, miercuri, atunci când primarul Capitalei a declarat că președintele Iohannis poartă o cască în ureche în care i se dictează răspunsurile la întrebările jurnaliștilor:

G.B., miercuri 13 noiembrie 2019 , 21:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fake news-ul a fost preluat rapid pe grupurile și de site-urile apropiate de PSD, iar la conferința de presă un jurnalist i-a spus președintelui informația care circulă în spațiul public cu privire la presupusa cască din ureche. scrie g4media.ro.

Klaus Iohannis acuzat că cineva îi șoptește mereu ce să spună, la cască

Citeste si: Iohannis: Voi organiza cu echipa mea o dezbatere cu politologi, jurnalişti

Fake news-ul a fost propagat inclusiv de Viorica Dăncilă, în declarațiile de presă pe care le-a susținut ca replică la conferința președintelui, la doar jumătate de oră după acesta: ”Eu, după cum vedeți, spre deosebire de domnul președinte nu am cască”, a transmis ironic fostul premier.

Președintele Klaus Iohannis i-a întrebat, miercuri, pe jurnaliștii prezenți la conferința de presă de la PNL, dacă îl bănuiesc ”câteodată că fără copiuțe nu merge”, fiind întrebat dacă are cască și dacă îi suflă cineva răspunsurile.

”Mă bănuiți câteodată că fără copiuță nu merge? Nu, nu cred că mă bănuiți de așa ceva. Doamne ferește”, le-a spus Klaus Iohannis.

Fotoreporterul Octav Ganea, de la Inquam Photos, a publicat o fotografie care a demontat complet fake news-ului Gabrielei Firea, rostogolit în mediul online de social-democrați: 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si