Familia Alexandrei Măceşanu, o nouă plângere penală în cazul Caracal: ”Este revoltător și ilegal!”

Alexandru Cumpănașu a depus plângere penală la Parchetul General pe numele medicului care a eliberat Certificatul de Deces al Alexandrei Măceșeanu.

Author: A.M.S. miercuri 05 februarie 2020 , 08:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

”Am depus Plangere Penala la Parchetul General pe numele medicului care a eliberat Actul Constatator de Deces in cazul Alexandrei‼ Fara cadravru, fara ramasite umane de orice natura care sa apartina Alexandrei a fost emis acest ACT de catre un medic de la INML pe baza unei analize ADN dintr-un amestec de dinti gasiti in acel butoi‼

Si cu refuzarea dreptului familiei de a efectua o a doua expertiza‼ Este revoltator si ilegal!

Probabil, ca in toate cazurile plangerilor depuse de noi fata de functionari ai statului, NU se va face NIMIC! In schimb la toate plangerile la adresa noastra ca familii celeritatea si graba este maxima‼

Acest medic si INML vor trebui sa explice si CUM a fost posibila stabilirea de catre INML a ADN in cazul Alexandrei‼‼‼”, a transmis Alexandru Cumpănașu, pe pagina sa de Facebook.

Alexandra Maceseanu
Alexandra Maceseanu

Certificatul de deces al Alexandrei a fost întocmit de autorități în decembrie 2019

La cinci luni de la dispariţie, Alexandra Măceşanu a fost declarată oficial decedată. Adolescenta de 15 ani din Caracal se pare că ar fi fost ucisă şi apoi arsă într-un butoi de Gheorghe Dincă, mecanicul auto de 66 de ani, aflat de câteva luni după gratii. 

Citeste si: Colegii Alexandrei Măceșanu, în genunchi, în Piața Universității! Imagini emoționante cu tinerii din ansamblul folcloric din care a făcut parte victima lui Dincă

Pe numele Alexandrei Măceșanu a fost întocmit un certificat de deces, însă rudele au anunțat că documentul nu va fi ridicat.

Familia Alexandrei a fost chemată să ridice certificatul constatator al morţii tinerei, însă nimeni nu s-a prezentat

În decembrie 2019, Alexandru Cumpănaşu a precizat că nimeni nu va ridica documentul.

„Nu ridicăm certificatul de deces! Dragi romani, pentru ca ridicolul si abuzul justitiei romane sa fie maxim, DIICOT a cerut familiei mele sa vina sa ridice certificatul de deces pe numele Alexandrei, ingerului nostru si al multor romani. Decizia familiei mele dupa ce ne-am consultat la rece nu la cald este una foarte clara: Nu vom ridica acest certificat. Nu recunoaştem decesul Alexandrei în acel butoi”, a scris pe Facebook Alexandru Cumpănaşu.

"Verisorii mei au incheiat un Proces Verbal la DIICOT prin care au refuzat ridicarea certificatului constator al mortii Alexandrei!!!!!”, a scris Cumpănașu, în decembrie 2019, pe Facebook.

Alexandra Maceseanu
Alexandra Maceseanu

Citeste si: Cine este, de fapt, Gheorghe Dincă? Adevărul a ieșit la iveală!

"Cred că e o bătaie de joc fără margini, nu înțeleg cu ce îi mai ajută acum declarațiile mele, dar cum eu sunt un cetățean model am venit. DIICOT nu s-a deranjat să mă audieze din proprie inițiativă", a mai declarat Alexandru Cumpănașu atunci.

Data din certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu este ulterioară arestării lui Dincă

Avocata familiei Melencu spunea că data din certificatul de deces al Alexandrei Măceșanu este ulterioară arestării lui Dincă.

Conform declarațiilor avocatei, se pare că încrengătura cazului Caracal este mult mai mare și că ar fi implicați mult mai mulți în acest caz, Dincă fiind doar un pion.

”Sunt implicate nume importante într-o rețea de trafic de carne vie, politicieni, persoane străine de la Deveselu, Iar Gheorghe Dincă a fost doar un pion. Unde sunt criminalii că procedural nu se poate ca un om care este închis să comită o crimă? Și Dincă și Fane sunt două persoane conștiente de ceea ce au făcut. Dincă este o persoană volubilă, încearcă să se impună, este un om care ar vrea să spună adevărul, dar nu este lăsat! În acel butoi nu putea fi ars un corp uman.”

Citeste si: Amănunte zguduitoare din raportul medicului legist! Cum s-a aflat ADN-ul Alexandrei Măceșanu: ”Cei 7 dinți măcinați, amestecați împreună…”

Conform informațiilor date de avocata familiei Măceșanu, la reconstituire Dincă a fost pus să ardă cinci lemnișoare, care aveau două kilograme, că s-au găsit cinci fire de păr de câine în butoi. ”Acolo s-au găsit niște oase și 21 de dinți, care se distrug la peste 1400 de grade, dar s-a găsit un inel de argint care se topește la 900 de grade. Cum este posibil ca acel inel să fie doar deformat?”, a mai spus avocata.

Avocata a mai afirmat că Dincă a scris în declarație că atunci când a venit acasă a găsit-o pe Alexandra cu bijuteriile pe degete, și își pune întrebarea cum este posibil ca oasele degetelor să se facă scrum, dar inelul să rămână doar deformat.

Gheorghe Dincă a povestit în detaliu cum a răpit-o pe Alexandra Măceşanu

În 24 iulie, Ghoerghe Dincă a pus ochii pe Alexandra Măceșanu. Fata e văzută de bărbat în timp ce stătea la ocazie. Deși se afla pe sensul opus de mers,suspectul întoarce mașina 200 de metri și se oferă să o ducă pe fată în oraș.

"Am crezut în mintea mea că am găsit o parteneră de sex și am început să mă înfierbânt.” La fel cum și-a ademenit prada în aprilie, procedează și acum. Îi oferă Alexandrei 50 de lei pentru a întreține relații sexuale. Fata refuză, moment în care se gândește să o răpească. O leagă pe bancheta din spate și o duce acasă.

Citeste si: Ce a apărut la mormântul Alexandrei Măceșanu? Tatăl fetei a adus fotografia mamei lui, care a murit în iulie 2018, după ce a fost mușcată de o insectă FOTO EXCLUSIV

Alexandru Cumpanasu
Alexandru Cumpanasu

Acolo fata este agresată sexual chiar în ziua în care a fost răpită. A doua zi (25.07.2019),f ata îi spune de dimineață că o doare capul și burta și că ar avea nevoie de medicamente. Dincă se oferă să meargă să îi cumpere.

Cum a omorât-o Gheorghe Dincă pe Alexandra Măceșanu

„Am legat-o la picioare cu o ață, dar am luat și un lanț și sârmă și am legat-o din nou cu lanțul de picioare lăsând între 50 de centimetri după care am legat lanțul de patul metalic”, a mărturisit el. Dincă s-a întoars, apoi, din oraș. A Cumpărat o cartelă telefonică, de pe care a apelat-o pe mama Alexandrei și s-a recomandat drept ginerele ei. Apoi telefonul l-a dat unor copii să se joace cu el. Când s-a întors, la ora 12.00, a găsit-o pe Alexandra dezlegată, cu telefonul în mână, cu care fata a sunat la 112.

Citeste si: Incredibil, ce facea Dincă în momentul în care o ardea pe Alexandra în butoi!

„Am lovit-o destul de tare, căzând jos, lovindu-se cu capul de ciment- dar nu mai aveam control. Am realizat că am omorât-o”, a continuat el în mărturisire. A intrat în panică și a învelit-o pe fată cu husa de pe pat. A ars corpul şi toate lucrurile ei în buroiul din curte.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si