Familia Alexandrei Măceșanu vrea expertiza internațională: "Eu nu cred că el este criminalul"

Familia Alexandrei Măceșanu cere expertiza internaționalăși aduce acuzații grave polițiștilor de la IPJ Olt.

A.N.C, marți 13 august 2019 , 16:37

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Alexandru Cumpănașu susține că Gheorghe Dincă a fost capabil să acționeze lejer fiind ajutat de haosul de la IPJ Olt.

Citeste si: Gheorghe Dincă își bate joc de întreaga anchetă. Comportamentul său i-a revoltat pe toți

Citeste si: Declarațiile șocante ale avocatului familiei Luizei Melencu după primele săpături din curtea ororilor: "Sunt şocat! Nu ştiu cine ar putea să-i ajute"

Citeste si: Criminalul din Caracal creștea nutrii, cunoscute pentru blana lor foarte scumpă. Uite ce s-a întâmplat cu ele

Cumpănașu amenință că va apela la o expertiză separată de cea a procurorilor DIICOT:

„Eu nu cred că este criminalul Alexandrei, dacă Alexandra a decedat. Nu cred că un om ca Dincă ar fi stat pasiv când a surprins-o pe Alexandra și a făcut liniștit focul în casă și a ars-o, iar apoi a pus peste cenușă inelul ca să fie proba că el a ucis-o. Eu susțin că Alexandra, dacă a decedat, nu a decedat acolo. Cum ar putea cineva să stea nepăsător ca să știe că a sunat la poliție și să nu facă nimic. Ori știa că avea protecție, ori a fost luată de acolo. Trebuie să vedem dacă sunt toți dinții Alexandrei, să vedem dacă i-au fost extrași dinți și puși acolo, sunt multe lucruri neclare.”, a spus Alexandru Cumpănașu.

Gheorghe Dincă a mărturisit că le-a omorât pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu

Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, este un presupus criminal în serie român. Bărbatul din Caracal a ajuns în atenția publicului la sfârșitul lunii iulie 2019, după ce Alexandra Măceșanu, o fată de 15 ani, a sunat la serviciul de urgență 112 spunând că a fost răpită și violată de Dincă, după ce a fost luată la ocazie de acesta.

În timpul anchetei a ieșit la iveală faptul că este suspectat de comiterea unei alte răpiri, iar autoritățile române cercetează alte posibile crime. Dincă ducea o viață în aparență retrasă, trăind separat de propria familie și practicând mecanica auto, taximetria neautorizată, precum și diverse munci necalificate ziliere. S-a descoperit prin urma testelor ADN că rămășițele arse de Gheorghe Dincă sunt ale Alexandrei. În următoarele zile se cercetează moartea Luizei, fata în vârstă de 18 ani.

Gheorghe Dincă este suspectat cum că ar face parte dintr-o bandă de proxeneți și traficanți de persoane, el aparent ocupându-se cu nelegiurile acestea de mai multă vreme.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si