Familia celebrului australian Steve Irwin a salvat 90.000 de animale afectate de incendii

Familia „vânătorului de crocodili”, Steve Irwin, a salvat 90.000 de suflete, victime ale dezastrului din Australia. Animalele au fost tratate la spitalul ridicat din moștenirea lăsată de tatăl lor.

G.B., miercuri 08 ianuarie 2020 , 18:02

Familia celebrului australian Steve Irwin a salvat 90.000 e animale afectate de incendii
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Soția și copiii lui au salvat 90.000 de animale care erau grav afectate de incendiile care au mistuit teritoriul Australiei.

„Australia Zoo”, complexul ridicat de familia Irwin, care include şi un spital pentru animale, a devenit adăpost pentru zecile de mii de animale care au fost afectate de incendiile puternice care au distrus Australia. Vestea a fost dată pe Instagram de fiul lui Steve, Robert Irwin, în vârstă de 16 ani.

Citeste si: Ce a apărut pe cerul Iranului înainte ca Soleimani să fie asasinat

Familia celebrului australian Steve Irwin a salvat 90.000 e animale afectate de incendii

Potrivit fiicei „vânătorului de crocodili”, spitalul nu a mai fost niciodată atât de aglomerat ca acum. Pacientul cu numărul 90.000 este Olie, un ornitorinc orfan.

Familia celebrului australian Steve Irwin a salvat 90.000 e animale afectate de incendii

„Cu atât de multe incendii devastatoare în Australia, inima mea se rupe pentru oamenii și animalele sălbatice care au pierdut atât de mult”, a spus Bindi Irwin, într-o postare pe Instagram. Aproximativ 500 de milioane de animale au murit în urma incendiilor din Australia, care continuă să ardă de luni întregi.

„Părinții mei au construit Australia Zoo Wildlife Hospital în memoria bunicii mele. O vom onora în continuare acționând ca luptători pentru viața sălbatică și vom salva cât de multe vieți putem”, a mai zis fiica celebrului australian.

Citeste si: Cum a fost surprinsă Laura Codruța Kovesi în biroul Procurorului Public European din Luxembrurg la începutul anului

Jumătate de miliard de animale au murit în incendiile care distrug Australia începând din luna septembrie până în prezent, anunță presa australiană.

Există temeri că specii întregi de plante și de animale au fost distruse în totalitate de foc, în condițiile în care se estimează că de la începutul dezastrului au pierit 500 de milioane de animale. 

Citeste si: Cinsprezece copii şi 13 studenţi între cele 176 de victime de la bordul avionului Boeing aparţinând companiei Ukraine International Airlines ce efectua zborul 737 PS752 prăbuşit în Iran; Zelenski îşi întrerupe vacanţa în sultanatul Oman şi ordonă o anchet

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si