În urma accidentului care a avut loc în parcarea mall-ului, o tânără în vârstă de doar 29 de ani care se afla pe scaunul din dreapta, soția șoferului, s-a stins din viață după 22 de zile de spitalizare. Femeia a murit chiar în duminica de Paște.  

Citeste si: Dans pe băncile liceului cu profesoara la catedră. Imaginile care au ajuns virale pe internet

Șoferul vinovat era un preot din județul Teleorman care a fost „oprit de la săvârșirea celor sfinte până la pronunțarea definitivă a instanței de judecată”. Acesta a intrat cu viteză în partea laterală stângă a unei mașini Ford care circula cu viteză foarte mică.  

Înainte ca preotul să lovească autoturismul marca Ford, a avariat alte două mașini în timp ce încerca să parcheze. 

A accelerat și a lovit un autovehicul care circula cu viteză mică

În imaginile făcute publice de blogger-ul Zoso, se poate observa cum mașina de teren lovește inițial o altă mașină, accelerează nefiresc și lovește cu putere Fordul care este proiectat într-un alt autoturism parcat.  

Citeste si: Medic cardiolog grec acuzat de malpraxis, de negăsit. Acesta opera fără drept de practică

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Bărbatul vinovat este văzut cum se târăște afară din autoturism, merge la mașina avariată unde face un semn din mâini după care se întoarce la mașina lui. Acesta nu încearcă în niciun fel să îi ajute pe cei doi răniți.  

Din mașina preotului coboară imediat după accident soția și fiica acestuia care par că nu ar fi rănite.

O tânără de 29 de ani a fost rănită foarte grav

Aurel Ivanciu și soția sa, Ioana – Antonia, se aflau în Ford și încercau să se deplaseze spre „bariera de la ieșirea spre bulevardul Timișoara, aflată imediat spre dreapta”. 

Citeste si: Proteste în curtea spitalului din Aiud. Zeci de angajați din perioada pandemiei urmează să fie concediați

„Am auzit o mică ciocnitură, fiind și alte autoturisme nu am văzut nimic. Alte mașini și-au continuat drumul, l-am continuat și noi. Și-apoi am simțit bușitura și acel sunet asurzitor de motor. Am avut o tresărire, am și momente în care nu mai țin minte exact ce s-a întâmplat, doar frânturi. Eram cu privirea în față, n-am văzut nimic. Am fost conștient tot timpul, dar am frânturi lipsă”, a povestit Aurel pentru jurnaliștii de la  Libertatea.

Preotul nu a încercat deloc să-i ajute pe cei doi răniți

Preotul, vinovat de tragedie, a venit lângă mașina lovită, s-a uitat la cei doi, dar a plecat la fel de repede.  

„Mi-a spus ceva de genul «prietenaș, poți să mă omori, că n-am ce să fac». L-am văzut doar cu coada ochiului, mă uitam la soția mea, care era urcată atunci pe targă”. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: O româncă din Italia a devenit moștenitoarea unei averi impresionante. Motivul pentru care nu poate încă intra în posesia sa

Cei doi soți au plecat cu ambulanțe diferite către Spitalul Universitar. Aurel a fost externat în aceeași zi, în jurul orei 19:00. Femeia a rămas internată însă, în stare foarte gravă. 

„Fata noastră a murit de Înviere”

„Fata noastră a murit de Înviere, când preotul care a făcut accidentul dădea lumină. Nu ne putem obișnui cu asta”, spune îngenunchiată de durere familia tinerei, care și-a pierdut viața la 22 de zile după accident. 

”Le spunea anchetatorilor că el nu are cum să lase mașina acolo, că e mașină din 2022”

Familia tinerei povestește că preotul părea interesat mai mult de propria mașină decât de viața celor răniți. 

„S-a dus fratele ei după accident acolo. El lucra în preajmă, la turnurile AFI. L-a văzut pe cel care a produs accidentul. I s-a părut foarte nepăsător, părea că îi pasă mai mult de mașină. Le spunea anchetatorilor că el nu are cum să lase mașina acolo, că e mașină din 2022. Părea nepăsător, că nu îi pasă că cineva acolo…”, au mai mărturisit rudele pentru Libertatea. 

Citeste si: Motivul pentru care juriul din România a fost eliminat de la Eurovision: ”O asemenea neregulă este fără precedent!”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si