Familiile celor 57 de pasageri morți în accidentul feroviar din Grecia vor primi câte 42.000 de euro de la compania de căi ferate

Hellenic Train, compania privată care operează căile ferate în Grecia, a anunțat că va despăgubi familiile celor 57 de pasageri decedați în accidentul feroviar.

Author: Diana Puiu joi 16 martie 2023 , 12:00

Familiile celor 57 de pasageri morți în accidentul feroviar din Grecia vor primi câte 42.000 de euro de la compania de căi ferate

Familiile celor 57 de pasageri morți în accidentul feroviar din Grecia vor primi câte 42.000 de euro de la compania de căi ferate

[Sursa foto: Profimedia]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pasagerii răniți vor primi depăgubiri între 5.000

și 10.000 de euro, în funcție de rănile suferite și de durata spitalizării, iar familiile persoanelor decedate vor primi câte 42.000 de euro, în pensie lunară a câte 1.600 de euro.

Citește și: Ionuț, românul care a murit în tragedia feroviară din Grecia, va fi înmormântat acasa, la Brăila

Ionuț, românul care a murit în tragedia feroviară din Grecia, va fi înmormântat acasa, la Brăila

Ionuț și-a pierdut viața în accidentul cutremurător din Grecia. Tânărul a ajuns în trenul morții printr-o pură întâmplare!

Ionuț Culea, românul de 34 de ani care a pierit în tragedia feroviară din Grecia, va fi adus în țară în cursul zilei de mâine pentru a fi înmormântat acasă, la Brăila.

Familia bărbatului a așteptat timp de 4 zile să afle vești despre el. Autoritățile elene l-au identificat printre cele 57 de persoane care au murit în accidentul cumplit.

Citește și:  VIDEO |Durere fără margini! Ionuț și-a pierdut viața în dezastrul din Grecia, după ce două trenuri s-au ciocnit mortal. Mătușa românului este împietrită de durere: „Ai luat cu tine o parte din mine!”

Ultima conversație telefonică a lui Ionuț, înainte să moară

Ionuț a vorbit ultima dată la telefon chiar din trenul morții și i-a spus unui prieten că merge la vagonul restaurant să mănânce. Apoi, nimeni nu a reușit să-l mai contacteze.

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Citește și:  VIDEO |Mărturii șocante din trenul morții: „Trebuia să decid dacă să ard sau să-mi rup oasele căzând în gol”

Tânărul se întorcea din Atena unde fusese să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere. De fapt, el nu trebuia să ia trenul care l-a ucis, însă pentru că a întârziat la gara și a pierdut primul tren cu care trebuia să se întoarcă, a fost nevoit să îl aștepte pe următorul.

Citește și:  Ionuț a murit în catastrofa din Grecia

Trupul neînsufleţit al românului urmează să ajungă în ţară zilele următoare pentru a fi înmormântat în oraşul său natal, la Brăila.

Citeste si: „S-a chinuit!” Văduva artistului a rupt tăcerea despre moartea lui Nosfe și a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele sale clipe!- kfetele.ro

Citeste si: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără să se știe motivul. Vrea copii”- radioimpuls.ro

Datele anchetei arată că  tragedia s-a produs dintr-o eroare umană. Un bărbat angajat de numai o lună nu ar fi verificat dacă schimbarea liniei s-a efectuat în realitate, așa cum era procedura, iar cele două trenuri au ajuns pe aceeași linie și s-au ciocnit mortal.

Citește și:  Aceasta este ultima conversație a Angelikăi Maurer înainte să dispară. Studenta de la Sibiu este de negăsit de o lună: „A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință"

În urma impactului, vagoanele au luat foc, iar zeci de oameni şi-au pierdut viaţa.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si