Un tragic accident feroviar a avut loc, în noaptea de miercuri, unde peste 40 de persoane și-au pierdut viața, iar cel puțin 100 au fost rănite. În cele două trenuri se aflau 350 de pasageri. Acestea s-au ciocnit frontal.

Citește și: 43 de migranți, inclusiv un bebeluș, și-au pierdut viața după ce ambarcațiunea lor s-a scufundat

Ministrul Transporturilor, Kostas Karamanlis, și-a anunțat demisia și a declarat că infrastructura nu este potrivită pentru secolul 21, iar aceasta nu mai poate fi îmbunătățită.

Premierul a declarat că accidentul a fost cauzat de o eroare umană și a mai spus că în trenuri se aflau mai mulți studenți care reveneau în Salonic.

Citește și: VIDEO. Toți cei 5 directori au murit după ce avionul firmei s-a prăbușit pe o autostradă

43 de migranți, inclusiv un bebeluș, și-au pierdut viața după ce ambarcațiunea lor s-a scufundat

43 de migranți, inclusiv un bebeluș, au murit, iar alte zeci de persoane au supraviețuit, după ce ambarcațiunea în care se aflau, în sudul Italiei, s-a scufundat. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Ambarcațiunea în care aceștia se aflau s-a rupt în timp ce încerca să debarce, având aproximativ 100 de persoane la bord.

Aceasta se afla în apropierea orașului de coastă Crotone din regiunea Calabria. Mai multe cadavre au fost recuperate de pe plaja unei stațiuni balneare din apropiere. Bilanțul victimelor a depășit 43 de morți.

Citește și:  VIDEO. Toți cei 5 directori au murit după ce avionul firmei s-a prăbușit pe o autostradă

„Mai mulți morți sunt raportate printre migranți, (și) aproximativ 40 de supraviețuitori”,  a scris departamentul național al pompierilor pe aplicația de mesagerie Telegram.

„Este inuman să schimbi viețile unor bărbați, femei și copii pentru prețul biletului pe care l-au plătit în perspectiva falsă a unei călătorii sigure”, a spus ea într-o declarație.

„Guvernul s-a angajat să prevină plecările și, odată cu ele, desfășurarea acestor tragedii, și va continua să facă acest lucru”.

Citește și:  Un nou cutremur cu magnitudinea de 5 pe scara Richter a zguduit Turcia

Toți cei 5 directori au murit după ce avionul firmei s-a prăbușit pe o autostradă

Un accident de avion mai puțin obișnuit a avut loc miercuri: o aeronavă de mici dimensiuni care ducea directorii unei firme la locul unui alt accident s-a prăbușit lângă o autostradă. Șoferii au filmat incidentul tragic. Cinci persoane și-au pierdut viața într-un   accident aviatic   din Little Rock, Arkansas, SUA, în timp ce se aflau în drum spre locul unei explozii mortale care se produsese la o fabrică din Ohio, transmite   CNN


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si