Ionuț Culea, românul de 34 de ani care a pierit în tragedia feroviară din Grecia, va fi adus în țară în cursul zilei de mâine pentru a fi înmormântat acasă, la Brăila.

Familia bărbatului a așteptat timp de 4 zile să afle vești despre el. Autoritățile elene l-au identificat printre cele 57 de persoane care au murit în accidentul cumplit.

Citește și: VIDEO |Durere fără margini! Ionuț și-a pierdut viața în dezastrul din Grecia, după ce două trenuri s-au ciocnit mortal. Mătușa românului este împietrită de durere: „Ai luat cu tine o parte din mine!”

Ultima conversație telefonică a lui Ionuț, înainte să moară

Ionuț a vorbit ultima dată la telefon chiar din trenul morții și i-a spus unui prieten că merge la vagonul restaurant să mănânce. Apoi, nimeni nu a reușit să-l mai contacteze.

Citește și: VIDEO |Mărturii șocante din trenul morții: „Trebuia să decid dacă să ard sau să-mi rup oasele căzând în gol”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tânărul se întorcea din Atena unde fusese să susțină examenul pentru obținerea permisului de conducere. De fapt, el nu trebuia să ia trenul care l-a ucis, însă pentru că a întârziat la gara și a pierdut primul tren cu care trebuia să se întoarcă, a fost nevoit să îl aștepte pe următorul.

Citește și: Ionuț a murit în catastrofa din Grecia

Trupul neînsufleţit al românului urmează să ajungă în ţară zilele următoare pentru a fi înmormântat în oraşul său natal, la Brăila.

Tragedia s-a produs dintr-o eroare umană

Datele anchetei arată că tragedia s-a produs dintr-o eroare umană. Un bărbat angajat de numai o lună nu ar fi verificat dacă schimbarea liniei s-a efectuat în realitate, așa cum era procedura, iar cele două trenuri au ajuns pe aceeași linie și s-au ciocnit mortal.

Citește și: Aceasta este ultima conversație a Angelikăi Maurer înainte să dispară. Studenta de la Sibiu este de negăsit de o lună: „A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință"

În urma impactului, vagoanele au luat foc, iar zeci de oameni şi-au pierdut viaţa.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si