Fata care l-a acuzat pe Cristi Tabără că a abuzat-o sexual a devenit fondatoarea unui cenaclu literar! Alexandra este o poetă apreciată! EXCLUSIV

Alexandra Bodnaru a absolvit Psihologia, dar este atrasă de poezie și literatură.

Author: Matei Vaihan miercuri 07 octombrie 2020 , 12:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Numele Alexandrei Bodnaru a fost în prim-plan acum un deceniu. În 2009, când Alexandra avea doar 12 ani, mama ei, Alina, care era iubita prezentatorului de televiziune Cristi Tabără, l-a acuzat pe acesta că i-a abuzat sexual fiica.

Toți trei au locuit, la un moment dat, în aceeași casă.

Alexandra Bodnaru
Alexandra Bodnaru, într-o ipostază de vacanță

Cristi Tabără a negat vehement acuzațiile, s-a ajuns la tribunal, iar vedeta de televiziune a câștigat ulterior procesul. În vara lui 2010, Cristi Tabără, care era directorul Departamentului Film de la TVR, s-a însurat cu Loredana Lascu, o jurnalistă originară din Oradea, la fel ca Tabără. Acesta a colaborat câțiva ani cu o televizuije din Republica Moldova, dar a revenit recent în TVR.

Citeste si: Leonard Miron a făcut o criză de nervi în aeroportul din Madrid, după ce zborul i-a fost anulat! Furios, fostul prezentator și-a aprins o țigară în interior, deși acest lucru este strict interzis! FOTO

Citeste si: Am aflat salariul fabulos pe care-l primește Radu Tudor de la Antena 3! Soția Irina, angajată în ministerul de externe, a dezvăluit totul EXCLUSIV

Citeste si: Mircea Radu, marturisire cutremuratoare despre boala pe care o are: „M-am asezat in pat, pe spate, asteptand cu ochii deschisi ametelile si amorteala”

Alexandra Bodnaru
Alexandra Bodnaru, fotografiată în timpul unui cenaclu literar

Alexandra Bodnaru a lansat un volum de poezii

După scandal și după ce a terminat liceul, Alexandra Bodnaru a plecat la Timișoara, devenind studentă la Facultatea de Psihologie a Universităţii de Vest, pe care a absolvit-o în vara lui 2019. Tot anul trecut, Alexandra s-a angajat ca specialist în resurse umane la o agenţie de recrutare a forţei de muncă.

Pe lângă serviciu, Alexandra se dedică marii sale pasiuni, poezia. Ea a lansat, încă din facultate, volumul de poezii, „Oraşul cu gropi în obraz”, pe care l-a prezentat la mai multe evenimente culturale. Apoi, ea a fondat un cenaclu literar la Timișoara, Alexandra organizând seri de poezie și literatură la Casa Studenților.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si