Sfântul Gheorghe este sărbătorit în fiecare an pe 23 aprilie. Cu ocazia acestei zile minunate, mulți români își serbează numele.

Dacă ai prieteni, cunoștințe sau membrii ai familiei care poartă numele Sfântului Gheorghe, fă-le o surpriză și trimite-le o felicitare și un mesaj frumos de Sfântul Gheorghe 2024.

felicitare de sfantul gheorghe

Transmite-le prietenilor un mesaj minunat de ziua numelui de Sfântul Gheorghe 2024.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Felicitări și mesaje minunate de Sfântul Gheorghe 2024

„Dragă Gheorghe, în această zi specială te sărbătorim noi toți, cu bucurie și veselie în suflete! Să ne trăiești și să fii fericit și sănătos toată viața! Să ne încânți

ca și până acum cu povești frumoase și glume incredibil de amuzante! La mulți ani din tot sufletul!”

„Dragă George, fie ca ziua numelui tău să îți aducă liniștea în suflet și bucuria în privire! Să ai parte de bani, sănătate, voie bună, dar și de o petrecere minunată alături de cei dragi ție! La mulți ani cu sănătate!”

„La mulți ani, Georgeta! Să ai parte de tot ce îți dorești în această zi specială! Fie ca Sfântul Gheorghe să te protejeze necondiționat, iar în drumul tău prin viață să cunoști oameni frumoși și inimoși! Să te distrezi de minune de ziua numelui tău!”

Citește și: Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Felicitări cu ”La mulţi ani” Gheorghe, George, Georgiana, Geanina, Gigi şi Georgeta!

felicitare de sfantul gheorghe

Surprinde-ți apropiații cu cele mai frumoase mesaje de ziua numelui de Sfântul Gheorghe 2024.

[Sursa foto: mesajeurarifelicitari.com]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: „Am împins-o în râpă ca să mă salvez” Atitudinea șocantă a tânărului cu care Diana Maria era în pădure în ziua în care a fost sfâșiată de urs. Declarațiile lui au scandalizat pe toată lumea- wowbiz.ro

„Draga mea prietenă, în această zi specială îți doresc să ai parte de bucurii, iar toate dorințele tale să devină realitate! Viața să-ți ofere clipe de neuitat, iar tu să fii iubită și sănătoasă! Te pup și te îmbrățișez cu drag! La mulți ani cu sănătate!”

„La mulți ani, Gina! De Sfântul Gheorghe îți doresc să fii veselă și să te bucuri de această zi minunată de primăvară! Să ai parte de o viață frumoasă, așa cum ți-o dorești, iar norocul să te urmeze oriunde ai merge!”

„La mulți ani cu sănătate! Să ai parte de multe realizări și să îți amintești mereu această zi minunată! Să fii voios și sănătos, iar Sfântul Gheorghe să îți ofere cele mai frumoase clipe alături de cei dragi ție!”

„La mulți ani, Getuța! Să ai parte de tot ceea ce îți dorești în această zi de sărbătoare, iar viitorul tău să fie strălucit! Îți doresc multe realizări și succese pe drumul pe care vei merge! Fie ca sfântul al cărui nume îl porți să te ocrotească mereu!”

„Dragă Gelu, de ziua numelui tău îți urez să ai parte de momente unice, iar acest an să îți fie plin de realizări! Să fii fericit și sănătos, iar greutățile vieții să te ocolească! La mulți ani fericiți!”

„La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Fie ca magia acestei zile minunate să te cuprindă și să ai parte de bogății, noroc, iubire și sănătate pe parcursul vieții! Să fii bun și iertător, iar numele tău de sfânt să te păzească de obstacolele grele!”

„La mulți ani, Gheorghe! Fie ca această zi de sărbătoare să îți aducă în jurul tău prietenii adevărați și familia, dar și multă bucurie! Să fii voios și înțelept și să ai parte de toate cele pe care ți le dorești! Sărbători fericite!”

„De ziua numelui tău, îți doresc să ai parte de tot binele din lume, să fii sănătos, iar toate dorințele să ți se îndeplinească! Ești o persoană specială pentru mine și îți urez să ai parte de o viață minunată! La mulți ani frumoși!”

Citeste si: Bogdan de la Ploiești, dezamăgit de faptul că nu are evenimente în orașul natal: „Oamenii de acolo nu mă aleg pe mine, deși nu am făcut nimic greșit. Cred că nu le-a prins bine să ajung aici.”- kfetele.ro

Citeste si: Iulia Vântur și Salman Khan au mers separat la nunta secolului din India. Relația lor, sub semnul întrebării- radioimpuls.ro

Citește și: Ce nume se sărbătoresc de Sf. Gheorghe 2024? Mesaje și urări de La mulți ani

felicitare de sfantul gheorghe

Trimite un mesaj frumos și o felicitare cu „La mulți ani!” de Sfântul Gheorghe 2024.

[Sursa foto: Freepik]

„Ziua Sfântului Gheorghe să îți aducă sănătate, bucurii și tot ce îți mai dorești în plus! Să fii sănătos și iubit, dragă Georgică! Fie ca magia acestei sărbători să te reunească cu toți cei dragi ție și să petreci clipe de neuitat!”

„La mulți ani de Sfântul Gheorghe! Fie ca viața ta să fie frumoasă, să fii înconjurat de oameni iubitori, iar spiritul acestei zile minunate să te însoțească peste tot! Să ai o zi onomastică superbă!”

„Cu ocazia zilei Sfântului Gheorghe, eu îți urez o zi senină și plină de lumină! Să fii sănătos, bucuros și să ai parte de prosperitate și iubire! La mulți ani, Gigi!”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si