Un tânăr a avut parte de o schimbare radicală. Rănile aduse în urma accidentului provocat de mama lui i-au schimbat viața. Anchetatorii au descoperit că femeia a consumat alcool înainte de a se urca la volan, de accea a ajuns să facă accident. Tânărul dorește să i se facă dreptate și plănuiește să o dea în judecată pe mama lui.

Citeste si: VIDEO| Un student la stomatologie a murit de ziua lui după ce a căzut de pe trotinetă

O femeie a comis gafa vieții. Ea a provocat un accident grav după ce și-a călcat fiul cu mașina. Femeia a consumat băuturo alcoolice înainte de a porni la drum. Băiatul vrea să primească dreptate în instanță.

Mama care și-a călcat fiul cu mașina

Accidentul rutier a avut loc în urmă cu patru ani de zile. Harley Martlew a fost călcat cu mașina de propria lui mamă, deoarece aceasta se afla în stare de ebrietate atunci când s-a urcat la volanul mașinii familiei.

Citeste si: VIDEO| Locomotiva unui tren de călători a luat foc în mers. Traficul feroviar, reluat după trei ore

Acum, fiul dorește despăgubiri la Curtea Supremă împotriva mamei sale, pe nume Danielle. El s-a ales cu răni serioase atunci, pentru cre va suferi toată viața. Tânărul nu are de gând să treacă peste evenimentul nefericit.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

femeia care și-a călcat copilul cu mașina
Băiatul a fost călcat cu mașina de mama lui.[Sursa foto: Facebook]

În seara accidentului, Harley Martlew și-a chemat mama să-l ia acasă de la o petrecere. Pe atunci, tânărul avea doar 17 ani. Danielle l-a lovit pe fiul ei din plin, iar acesta s-a ales cu răni la cap, dar și cu o mână și un picior rupte.

Femeia a mărturisit că a băut alcool pentru că era „stresată și supărată”. Ea a zis că fostul concubin o sunase cu doar câteva ore în urmă.

Citeste si: Un student la Drept din Timișoara s-a aruncat în gol de la etajul 5. A lăsat două bilete de adio

Fiul lui Danielle a trimis dovezi la Curtea Supremă care au demonstrat faptul că mama lui a depășit de patru ori limita de alcool în sânge în seara respectivă.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

„Vătămările suferite de domnul Martlew au putut fi prevenite- neglijența șoferului a rezultat la daune fizice și mentale care îi vor schimba viața tânărului, ceea ce va avea un impact semnificativ asupra viitorului său”, se arată în reclamație.

Minorul a trecut prin două operații la braț, iar mama lui a fost condamnată în anul 2017 pentru conducere sub influența alcoolui. În prezent, băiatul are 21 de ani. Harley Marlew caută despăgubiri de la mama lui pentru că rănile nu îi mai permit să devină constructor.

Citeste si: Vanessa a fost împușcată direct în cap, din răzbunare, în timp ce se plimba pe o faleză. Tânăra era urmărită, fără să-și dea seama, de fostul iubit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si