Clujeanca Molnar Beata a fost dată dispărută după ce în weekend a mers în excursie la Răchițele, împreună cu iubitul ei, un bărbat de 43 de ani din Arad, cu antecedente penale.

Citeste si: Tragedie la Buzău: Un paraşutist militar a murit în timpul antrenamentelor

Trupul femeii ar fi fost găsit în zona benzinăriei dezafectate din Cornițel, lângă localitatea Aleșd.

Potrivit surselor din cadrul anchetei, citate de Bihon.ro, cadavrul avea multiple leziuni la nivelul feței.

Principalul suspect, un cadru didactic cu antecedente de violență

Surse apropiate femeii au declarat pentru  Cluj24  că prietenul ei se numește Bone Ferenc, a fost cadru didactic la Universitatea Sapientia din Cluj-Napoca, bărbatul având antecedente de violență.

”În urmă cu vreo doi ani, acesta și-a bătut fosta prietenă în plină stradă, în centrul Clujului. El este sub tratament și a urmat un program de reabilitare, dispus de instanță”, spun sursele citate în presa locală.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În momentul de față, bărbatul este principalul suspect în anchetă, iar polițiștii îl caută. Conform  ziarulclujean.ro, telefonul mobil al bărbatului era deschis și a fost găsit în apartamentul acestuia din Cluj-Napoca., în timpul percheziției.

Anchetatorii verifică acum dacă Bone Ferenc a trecut granița în Ungaria, unde a și lucrat pentru mai mult timp.

Locul unde a fost descoperit cadavrul femeii

[Sursa foto: Alesdonline.ro]

Ce au transmis polițiștii de la IPJ Cluj

IPJ Cluj a transmis în cursul zilei de miercuri că polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei.

„Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu cu privire la sesizarea plecării voluntare din Cluj-Napoca a unei femei în vârstă de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureș, în prezența unui bărbat de 43 de ani, din municipiul Arad, au continuat cercetările în cauză care au condus la stabilirea faptului că femeia s-ar putea afla în județul Bihor.

Cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor, în apropierea localității Aleșd, județul Bihor, au identificat cadavrul unei persoane de sex feminin.

În cauză, polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea identității cadavrului și pentru verificarea tuturor circumstanțelor în care a avut loc decesul persoanei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Cluj”, a transmis IPJ Cluj.

Un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj s-a deplasat la fața locului pentru a efectua cercetările specifice.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si