Alexandru Cumpănașu live de la casa bătrânei bătute de fiica ei: „Am venit personal să verific cine nu și-a făcut datoria!”

Alexandru Cumpănașu a făcut live, de ultim moment, de la casa bătrânei bătute de fiica ei. Unchiul Alexandrei Măceșanu a declarat că a mers pentru a-i verifica personal starea femeii agresate.

G.B., miercuri 27 mai 2020 , 19:06

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Alexandru Cumpănașu live de la casa bătrânei bătute cu bestialitate de fiica ei din Creteni, județul Vâlcea. „Așa cum am promis, am venit personal să verific starea bătrânei, dar și cine minte și cine nu și-a făcut datoria! Cu ceva alimente și apă!” a adăugat jurnalistul TV.

femeie bătută de fiică alexandru cumpănașu

Minute în șir, Alexandru Cumpănașu a discutat cu vecinii femeii și cu oamenii care treceau pe stradă. Cumpănașu a aflat că bătrâna are un hematom la cap și că deși vecinii au alertat numărul de urgență 112, nimeni nu a intervenit pentru a-o salva pe bătrână. Femeia a fost bătută cu bestialitate de fiica căreia i-a dat viață. Oamenii din sat i-au declarat lui Cumpănașu că atât Poliția Română cât și Asistența Socială au cunoștință despre acest caz, însă nimeni nu a intervenit.

Alexandru Cumpănașu live de la casa bătrânei bătute de fiica ei: „Am venit personal să verific cine nu și-a făcut datoria!”

femeie bătută de fiică alexandru cumpănașu

„Doamnă, femeia asta a fost un om rău? De ce a fost bătută de fiica ei?” a întrebat-o Cumpănașu pe una dintre vecinele bătrânei.

„Din contră! Nu, nu a fost deloc rea! I-a făcut nuntă, casă.” a spus femeia.

femeie bătută de fiică alexandru cumpănașu

femeie bătută de fiică alexandru cumpănașu

„Doamne ce animal de femeie! Merită bătută, merită multe. Când plecăm de aici, vom merge la Vâlcea la spital să o vizităm pe bătrână!”

femeie bătută de fiică alexandru cumpănașu

Se pare că conflictul dintre mamă și fiică a avut loc din cauza banilor și a terenurilor pe care le deținea bătrâna. Abuzurile suportate de femeie din partea fiicei aveau loc de mai multă vreme, însă bătrâna nu a vrut să recunoască.

La data de 19 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Rurală Sutești au fost sesizați prin apelul unic de urgență, cu privire la un act de agresiune fizică exercitat de către o femeie, asupra mamei sale de 84 de ani, eveniment petrecut pe raza comunei Crețeni, sat Mrenești.

Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, împotriva femeii de 62 de ani, fiind emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile, iar femeia de 84 de ani a fost condusă la o unitate spitalicească în vederea acordării de îngrijiri medicale, unde a rămas internată", potrivit IPJ Vâlcea.

Citeste si: Alertă de cod galben în România

Citeste si: Scandal în piaţă, după ce a cerut să-i fie măsurată temperatura din altă zonă a corpului

Citeste si: Trump ameninţă să ”închidă” reţele de socializare după ce Twitter îi semnalează două tweeturi ”înşelătoare”

Magistrații au emis un ordin de protecţie de 3 luni pe numele femeii din comuna Crețeni care și-a bătut mama.

„Judecătoria Drăgășani a emis un ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 3 luni de zile, dispunând evacuarea fiicei din locuința comună și obligația de a nu se apropia de mama ei la o distanță mai mică de 10 m.

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie, cercetările fiind efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Drăgășani.

Citeste si: Veste buna pentru toti romanii! Ce se intampla de la 15 iunie

De asemenea, polițiștii au întreprins toate demersurile pentru informarea autorităților și instituțiilor competente conform Legii 217/2003 privind prevenirea și combaterea violenței domestice”, mai adaugă sursa citată.

Bătrâna agresată de fiica ei se află în prezent la spitalul din Vâlcea în stare gravă. Fiica femeii și cuscrul care a filmat totul sunt momentan în libertate.

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si