Max, un câine din rasa bichon maltez, are 6 ani și pe ultimii i-a trăit la curte, la mama Andreei. Recent însă, femeia a suferit niște probleme de sănătate și s-a mutat în București, la fiica ei. Aici, închis mai mult în apartament, Max s-a schimbat radical.

Andreea Eremia, proprietara câinelui : „Avea niște probleme de comportament. Nu l-am dresat la momentul respectiv!” 

A apelat la un dresor de câini cunoscut

Astfel că s-a gândit să apeleze la un specialist ca să îl aducă pe calea cea bună. Aceasta spune că a apelat la un dresor cunoscut, care s-a ocupat de câinii câtorva vedete.

Citeste si: Agenția românească five elements digital este pentru al treilea an la rând nominalizată Best SEO Agency la European Search Awards 2022

Zis și făcut. L-a contactat pe om, au stabilit o întâlnire și au bătut palma. Însă o dată ce a dat banii, tânăra spune că dresorul a început să tot amâne ședințele.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Probabil că avea prea mulți clienți, crede ea, și nu putea să le facă față. Când a văzut că nu mai e chip ca bărbatul să-și respecte promisiunea, spune că l-a sunat să-i ceară explicații.

Citeste si: Mesaje de Florii 2022: Ce nume se sărbătoresc în Duminica Floriilor? Felicitări şi urări cu La mulţi ani de Florii

Andreea Eremia, proprietara câinelui : „A devenit foarte intimidant, atac la persoană, ridicat de voce! Am dorit încetarea contractului.

Mi-a spus pe un ton agresiv că nu mai îmi văd niciun ban înapoi!”

Tânăra a făcut plângere la poliție

Tânăra a făcut plângere la Protecția Consumatorului, iar alta la poliție. Cel acuzat este, într-adevăr, cunoscut în lumea mondenă după ce a avut mai multe apariții televizate și s-a ocupat de câinii unor vedete din România.

Citeste si: Paştele 2022: Când începe Săptămâna Mare şi ce nu ai voie să faci în această perioadă?

Contactat telefonic de reporterii Știrilor Kanal D, bărbatul spune că, de fapt, nu ar fi primit niciun ban și tocmai de aceea ar fi rupt contractul.

Citeste si: Ce le-a spus Volodimir Zelenski parlamentarilor români: ,,Destinul nostru este să fim apărători ai libertăţii în regiunea noastră''

Rămâne ca ancheta autorităților să lămurească dacă e vinovat sau nu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si