Femeie luată la ocazie în Filiaşi, atacată în maşină de şofer: "Nu-ţi fie frică, nu sunt Dincă!"

Femeia a urcat din Craiova în autoturismul de ocazie şi a cerut să fie dusă în localitatea Filiaşi. Pe drum, însă, şoferul a început să-i facă tot felul de avansuri. Disperată, clienta a înregistrat o parte din convorbire cu telefonul.

Author: R.B. luni 04 noiembrie 2019 , 12:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Povestea a fost semnalată pe Facebook de Avizier Filiaşi. Incidentul a avut loc în urmă cu aproximativ o lună. Femeia a urcat într-un maşină Opel de culoare închisă la volanul căreia se afla un bărbat de peste 50 de ani. După câţiva kilometri parcurşi, când cei doi au ajuns în dreptul unui câmp, şoferul a început să-i facă tot felul de avansuri.

Clienta i-a cerut să înceteze şi a început să înregistreze cu telefonul ce spunea bărbatul.

Citeste si: Ce face Gheorghe Dincă în pușcărie pentru a avea condiții speciale? ”Nu a inventat el asta”

„Acuma, na! Cum crezi tu, cum vrei tu! Dar eu te rugai frumos, dacă mă înţelegi. Dacă vrei să mă înţelegi, mă înţelegi. Nu forţez nota, nu-ţi mai zic... Te iau în maşină, de ce nu, doamne fereşte. Dar nu-ţi mai zic, dacă tu mă refuzi aşa dintr-o dată, na!... Toate rămâneau între noi! Deci nu se auzea absolut nimic. Un lucru mascat, e mascat... Totuşi ai putea să mă laşi că nu-ţi fac altceva.

Doar te pup jos de două ori şi revenim. Şi în rest... nimic, nimic, nimic. Nu se întâmplă nimic. Nu-ţi fie frică, nu îţi fie teamă că nu sunt Dincă. Ai văzut la TV? Nu vrei tu să mă laşi să te pup şi eu de două ori?”, i-a spus şoferul clientei sale.

Sursa: adevarul.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si