Victima avea 64 de ani. Ea a fost plimbată timp de zece ore prin spitale, la Focșani. Medicii legiști urmează să stabilească cauza exactă a decesului. Fiul victimei intenționează să depună o plângere penală. Cu ce probleme de sănătate se confrunta aceasta.

Citeste si: Mămica din Timișoara ar fi fost înșelată de fostul iubit, chiar cu bona copiilor. Prin ce a trecut Iulia

Femeia a murit la Spitalul Județean „Sf. Pantelimon” din Focșani, după ce ar fi fost plimbată 10 ore prin două spitale. Momentan, cauza decesului nu a fost stabilită de medici.

Caz neașteptat în Focșani

Bătrâna a trăit clipe de coșmar. Ea a mers la spitalul din Adjud pentru a se recupera după ce a suferit o operație la șold. Femeia a făcut și două teste COVID care au fost pozitive, iar altele două rapide cu rezultat negativ. Medicii au trimis-o dintr-un spital la altul, potrivit vrancea24.ro.

Citeste si: VIDEO| Mămica din Timișoara, care s-a sinucis alături de copiii săi, trebuia să se recăsătorească pe 28 aprilie cu fostul soț. De ce nu a mai ajuns mirele

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„La Adjud i s-a făcut testare pentru COVID, iar rezultatul a fost pozitiv. A fost retrimisă cu ambulanța la spitalul din Focșani, unde testarea pentru COVID a avut rezultat negativ. A fost retrimisă la Adjud, unde rezultatul testării a ieșit, iarăși, pozitiv. Și înapoi la Focșani. În total, nouă ore”, a povestit fiul femeii, potrivit sursei citate mai sus.

Conform primelor informații, femeia suferea de insuficiență cardiacă, obezitate morbidă și diabet.

Medicii legiști vor stabili cu exactitate care este cauza decesului. Fiul victimei va depune plângere penală dacă se dovedește că moartea acesteia a fost influențată de faptul că a fost plimbată prin spitale.

Citeste si: Moartea suspectă a unei tinere avocate

Oamenii legii au deschis o anchetă în cadrul Spitalului Județean din Focșani. Victima a pierit cu speranța că medicii vor găsi o salvare pentru problemele de sănătate care nu îi dădeau pace.

Citeste si: Iulia, mama din Timișoara care s-a sinucis, a fost terorizată de ambii bărbați din viața ei! Cei doi ar fi vrut să-i ia copiii de lângă ea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si