Fiica lui Valentin Ceaușescu a sărbătorit pe plajă, în costum de baie, faptul că a absolvit, recent, Facultatea de Arhitectură. Alexandra și iubitul ei au plecat pe litoral, iar nepoata lui Nicolae Ceaușescu s-a pozat în costum de baie. „Minciuni albe, plaje negre și sangria de culoare sângelui”, a postat, poetic, Alexandra Ceaușescu.

Citeste si: Care era obiceiul la care Nicolae Ceaușescu nu renunța nici în ruptul capului? S-a aflat abia acum!

Citeste si: Mărturia lui Mircea Oprean, ginerele lui Nicolae Ceaușescu: ”Socrul meu recita nopți întregi poezii de Coșbuc și Eminescu!”

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Cu câți bărbați s-a iubit Elena Ceaușescu

Fiica lui Valentin Ceaușescu a absolvit Arhitectura, de care era pasionată din adolescență. Alexandra a studiat la Facultatea de Arhitectura “Ion Mincu” din Bucuresti, sectia design interior, remarcandu-se in grupa ei, de-a lungul anilor, prin cateva proiecte originale. La fel s-a întâmplat și cu proiectul de absolvire.( vezi imagini senzaționale cu casa natală a Elenei Ceaușescu)

Fiica lui Valentin Ceaușescu a sărbătorit pe plajă. Proiectul Alexandrei a fost schițat în 3D

Alexandra Ceaușescu a postat câteva desene ce reprezintă designul interior al unui hotel de lux, așa cum l-a imaginat nepoata lui Nicolae Ceaușescu, fostul președinte al României. Alexandra a schițat în 3D interiorul camerelor, dar și recepția hotelului pe care l-a imaginat ea. “#final #project #interior #architecture #design #render #3d #3dmax #vray #hotel #bucharest #boutiquehoteldesign #travel #reception #lobby #university”, au fost hash-tagurile scrise de Alexandra în dreptul desenelor din proiectul său de absolvire.

Valentin Ceauşescu este cel mai mare dintre cei trei copiii ai familiei Ceauşescu. El s-a născut pe 17 februarie 1948 şi a urmat cursurile Şcolii Petru Groza, unde a terminat studiile liceale în anul 1965. În următorii doi ani a fost student al Facultăţii de Fizică din Bucureşti, după care a urmat şi a absolvit cursurile prestigiosului Imperial College din Londra.

Fiica lui Valentin Ceaușescu a sărbătorit pe plajă. Alexandra mai aire un frate vitreg

În 1970 s-a reîntors în ţară, angajându-se la Institutul de Fizică Atomică, unde a lucrat până la pensionare. Tot în 1970, pe 3 iulie, el s-a căsătorit cu Iordana Borilă, fiica lui Petre Borilă şi a comunistei Ecaterina Abraham, cu care are un fiu, Daniel Valentin, născut în 1981.

Valentin şi Iordana au divorţat în 1988. În 1995, Valentin Ceauşescu s-a recăsătorit. Din această a doua căsătorie, fizicianul are o fată, Alexandra, născută în 1996. Nicolae şi Elena Ceauşescu au mai avut doi copii. Zoia Ceauşescu (1949-2006) şi Nicu Ceauşescu (1951-1996).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si