Bărbatul vine în România însoțit de un prieten, un cetățean român, stabilit de ani buni pe pământurile elene.

Rudele decedatului au fost chemate la sediul INML pentru recunoașterea trupului neînsuflețit, iar marți. pe 27 decembrie 2022, medicii legiști urmează să efectueze necropsia victimei. 

Citește și: Șoferul autocarului care a lovit limitatorul de înălțime de la Pasajul Unirii se apără. Ce a declarat avocatul său

Soția victimei se află în aceste momente internată în spital. Rudele femeii cer autorităților din țara noastră să le ajute să o transporte în Grecia. 

Persoana decedată avea 55 de ani și fusese angajat pentru mai mulți ani la o firmă de construcții din România. Bărbatul și-a dorit ca de Crăciun să o aducă pe soția lui în România pentru a-i arăta tradițiile din țara noastră.

Ce își dorește familia bărbatului decedat în accidentul de la Pasajul Unirii 

Chestionată de un reporter în legătură cu ce vrea să facă în urma tragediei, dacă dorește să dea statul în judecată, sora bărbatului în vârstă de 55 de ani a declarat că: „Eu, ca soră a decedatului, nu vreau. Eu vreau ca autoritățile române să ne fie alături, fratele meu nu s-a întors înapoi.

Ceea ce vreau este ca soția fratelui meu, doamna Hondronasio, să fie adusă acasă. Nu poate să vină cu un avion. Cer autorităților, Ministerului Sănătății, să facă posibil transportul doamnei până acasă cu o ambulanță. Să o aducă până aici, sau până la graniță, la Promachonas”. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

O altă româncă apropiată familiei de greci cere îndurerată ajutorul autorităților. 

”Vă rugăm din suflet să se facă nu imposibilul. Să se facă ceva omenesc, din tot sufletul, să ajute! Mâine, băiatul omului care a decedat la noi acasă o să ajungă cu băiatul meu. Și o să trebuiască să recunoască omul care este decedat. Avem nevoie de tot ajutorul din partea Ambasadei grecești din România și de toți oamenii de acasă”, a mărturisit femeia.

Citește și: Tragedie în ziua de Crăciun, în Dolj: un bărbat a fost decapitat cu o drujbă

Pasagerii care au putut fi externați au fost luați cu un microbuz de la spital. Unii dintre aceștia au ieșit cu bandajele în jurul capului sau mâinilor. În scurt timp, aceștia au ajuns la hotelul în care au fost cazați după accident. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Opt pasageri încă se află internați în spitalele din Capitală. Starea lor este stabilă, transmis medicii. La scurt timp după ce se vor asigura că totul este în regulă, specialiștii vor decide și externarea victimelor din tragedia din Pasajul Unirii. 

Totodată, la începutul lunii ianuarie, procurorul va cere și expertizarea autocarului. 

Citește și: VIDEO| Accident cumplit în București. Un tânăr de 18 ani s-a răsturnat cu mașina, pasagera din autoturism a murit


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si