Fiul lui Ion Caramitru castiga 500.000 de dolari pe an! Andrei lucreaza pentru o compania americana de management al afacerilor!

Pentru ca ocupa o functie importanta in compania pentru care lucreaza de doi ani, fiul lui Ion Caramitru castiga 500.000 de dolari pe an.

Webeditor: A.N. Author: Matei Vaihan joi 27 septembrie 2018 , 08:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De doi ani, fiul lui Ion Caramitru castiga 500.000 de dolari pe an. In septembrie 2016, Andrei, baiatul cel mare al celebrului actor, a fost numit in postul de „partner and managing director” al unei celebre companii, The Boston Consulting Group (BCG), specializata in consultanta in afaceri. Andrei Caramitru conduce reprezentanta din Viena a BCG, un post de mare raspundere, dar care este foarte bine platit.

Fiul lui Ion Caramitru castiga 500.000 de dolari pe an. Andrei a studiat in Elvetia

Conform site-urilor specializate, venitul mediu anual al unui „partner and managing director” la The Boston Consulting Group este de 510.000 de dolari, din care 310.000 de dolari il reprezinta salariul, iar restul de 200.000 de dolari vine de la bonsuri si alte compensatii financiare pe care le acorda compania. Inainte de a lucra pentru BCG, Andrei Caramitru, care are studii la Geneva, in Elvetia, a fost „Managing Partner si Head of Eastern European Telecom” la compania McKinsey.

Citeste si: Când începe școala în septembrie 2023? Data la care elevii se întorc la școală după vacanța de vară- kanald.ro

Citeste si: Dana Roba va intra în cea de-a doua operație pe creier. Soțul ei încearcă să scape de pușcărie- wowbiz.ro

Fiul lui Ion Caramitru are un salariu de 500.000 de dolari pe an. Marele actor are trei baieti

La BCG, fiul lui Ion Caramitru are un salariu de 500.000 de dolari pe an. Marele actor are trei baieti cu sotia lui, Micaela, Andrei, Stefan si Matei. Stefan a fost in prim-plan zilele trecute, dupa ce a avut un conflict verbal cu fiul lui Liviu Dragnea si cu sotia acestuia. Cei doi au depus plangeri la politie pentru o agresiune care ar fi avut loc intr-un spatiu public.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si