Fiul lui Sile Camataru spune ca tatal sau e inchis pe nedrept si se ia de politicienii corupti: „Astia sunt adevarata Mafie. Merita omorati, calcati in picioare!”

Dani Balint e revoltat ca politicienii nu sunt pedepsiti pentru coruptie. Fiul lui Sile Camataru spune ca tatal sau e inchis pe nedrept.

Matei Vaihan, miercuri 28 februarie 2018 , 08:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Interlopul a fost condamnat la 5 ani si 6 luni de inchisoare la sfarsitul lui 2017, intr-un dosar de infractiuni de violenta - santaj, camatarie, omor, nerespectarea regimului armelor si munitiilor, dar fiul lui Sile Camataru spune ca tatal sau e inchis pe nedrept. Mai mult, Dani Balint considera ca politicienii corupti sunt cei care trag tara in jos.

„Pe astia cine i-a tras la raspundere? Astia nu mai platesc pentru ce au facut? Merita omorati, calcati in picioare. Politia, Parlamentul, ministrii, guvernatorii....astia sunt adevarata Mafie ...”, a postat Dani Balint.

Fiul lui Sile Camataru spune ca tatal sau e inchis pe nedrept. Considera ca putrezeste in puscarie pentru fapte de doi lei

Revoltat ca politicienii nu platesc pentru faptele lor, fiul lui Sile Camataru spune ca tatal sau e inchis pe nedrept. „Oamenii care ne conduc, care dorm si au salarii mari si pensii asigurate, oamenii care au facut tara de cacat, care stiu doar sa fure si sa dea legi in favoarea lor sa scape cat mai ieftin. Restul daca ar putea sa moara de foame sau sa putrezeasca in puscarie pentru fapte de doi lei!”, a incheiat Dani Balint.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si