Spre deosebire de cei obișnuiți, trandafirii criogenați durează ani de zile, fiind supuși, în prealabil, unui proces chimic care favorizează conservarea. Spre deosebire de uscarea obișnuită, criogenarea realizată în mod profesionist nu alterează aspectul deosebit al florilor și plantelor.

Procesul este prietenos cu mediul, întrucât presupune înlocuirea sevei naturale a florilor cu conservanți, iar dacă respectă timpii potriviți, rezultatele vor fi impecabile și de durată. Pe lângă durabilitatea sporită, trandafirii criogenați nu necesită întreținere, adică nu au nevoie nici de apă, nici de lumina soarelui.

Așa că nu este de mirare faptul că adopția acestora a început să câștige popularitate în această perioadă.

“Am înregistrat o creștere seminificativa a comenzilor în luna ianurie 2021, față de anii 2019 și 2020. Florile criogenate par să fie noul trend,” a spus Romulus Dică, fondator Crio Flowers

“Suntem pe piață din 2017 și suntem unul dintre cele mai mari depozite de flori și plante criogenate din România, cu peste 2.000 de produse. Printre vedetele gamei noastre, se numără și trandafirii criogenați Rose Amor, Crio Flowers fiind singurul distribuitor autorizat al acestora din România.

Citeste si: Cum se îngrijeşte Campanula. Este numită floarea clopoțel

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La mare căutare sunt florile și plantele uscate. Ele sunt preferate de clienți, deoarece se pot asorta oricărui tip de aranjament, singura limită este imaginația. Principalii noștri clienți sunt florăriile, designerii și organizatorii de evenimente.

Pentru evenimente, plantele și florile criogenate sunt ideale, deoarece rezistă mult mai mult, gama de culori este variată, deci combinațiile sunt nelimitate, investiția se amortizează în scurt timp, iar prețul pentru clientul final este mult mai mic.

Aranjamentele se fac o singură dată și, implicit, costurile sunt mai mici.

Designer-ul nostru floral preferat este Azuma Makoto. Tehnica sa artistica îmbină ikebana cu un stil propriu, inconfundabil, care provoacă din punct de vedere emoțional.

Florile criogenate, la mare căutare în 2021. Depozitul Crio Flowers confirmă trendul
Florile criogenate, la mare căutare în 2021. Depozitul Crio Flowers confirmă trendul

Citeste si: Cum poți să crești planta miracol Aloe Vera la ghiveci, în apartament

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

În curand, vom lansa o serie de tutoriale pentru a ne inspira clienții în arta aranjamentelor florale.” A spus Romulus Dică, General Manager Crio Flowers.

Crio Flowers este unul dintre cele mai mari depozite de flori criogenate și plante uscate din România. Situat în Constanța, este unic importator al gamei de produse Rose Amor, un adevărat pionier al acestei tehnologii și în același timp, unul dintre cele mai prestigioase business-uri din domeniu, care și-a început activitatea încă din anul 1997.

Citeste si: Când se plantează, de fapt, bulbii de gladiole. Ce trebuie să faci ca să ai cele mai frumoase flori în grădină

Acest concept a fost dezvoltat pentru iubitorii de trandafiri, care vor să ofere și să primească în dar frumusețea unui trandafir care să reziste multă vreme.

Exemplarele criogenate în vase sau polițe pot rezista până la 5 ani, iar cei sigilați se bucură de cea mai lungă durată de viață. Acest tip de aranjament poate aduce un plus oricărei încăperi, așa că poate fi făcut cadou oricând, nu numai cu ocazia unor sărbători cum ar fi Valentine's Day sau Dragobete. Puteti afla mai multe detalii de pe pagina de Facebook Crio Flowers.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si