Florin Cîțu: ”În România nu mai trebuie să avem, în secolul 21, drumuri de pământ”

Premierul Florin Cîțu a anunțat că, în urmatoarea perioadă, România va beneficia de fonduri care vor acoperi „toate cheltuielile care sunt eficiente”. El a menționat modernizarea drumurilor.

Author: Răzvan Angelescu marți 13 iulie 2021 , 15:31

Florin Cîțu: ”În România nu mai trebuie să avem, în secolul 21, drumuri de pământ”
Florin Cîțu: ”În România nu mai trebuie să avem, în secolul 21, drumuri de pământ”[Sursa foto: Monitorul de Făgăraș]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Premierul a dat asigurări că, în următoarea perioadă, în Romania vor avea loc investiții, care au scopul de a aduce beneficii pentru economie: ”Vă garantez că vom avea bani pentru toate cheltuielile care sunt eficiente, care aduc valoare adăugată în economie şi dezvoltă România”.

Florin Cîțu: Bucureştiul are sute de kilometri de drumuri de pământ

Referitor la situatia drumurilor, premierul a făcut trimitere la programul propus in urmă cu o lună, prin care urmează ca drumurile neasfaltate, să nu mai existe: „În România nu mai trebuie să avem în secolul 21 drumuri de pământ. Bucureştiul are sute de kilometri de drumuri de pământ şi trebuie să facem acest efort în anii următori şi îl vom face”.

Premierul României, Florin Cîțu
Premierul României, Florin Cîțu[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Premierul Florin Cîțu, nemulțumit de execuția bugetară

Investiții pentru drumurile comunale si județene

Proiectul anunțat de guvern în luna iunie, își propune investiții pentru drumurile comunale si județene, investiții care nu se pot realiza prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR) şi nici prin alte fonduri europene, potrivit news.ro.

Citeste si: Premierul Cîțu nu respinge ideea reformei administrativ-teritoriale propusă de Emil Boc. Ce se întâmplă cu banii de la Guvern pentru primării


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat... Veşti proaste pentru turiştii de la Mamaia. Asta le va strica vacanţa. Nu s-au aşteptat la aşa ceva!
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si