Florin Cîţu: Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă intră de astăzi în dezbatere publică

Premierul Florin Cîţu a transmis că de astăzi, Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă intră în dezbatere publică, iar săptămâna viitoare va fi aprobat memorandumul prin care va fi adoptat mandatul pentru negocierea PNRR.

Author: Alina Raducu vineri 19 martie 2021 , 14:33

Florin Cîţu: Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă intră de astăzi în dezbatere publică
Florin Cîţu: Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă intră de astăzi în dezbatere publică
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Al doilea lucru discutat a fost PNRR, a fost al doilea test al acestei coaliţii, după bugetul pe 2021. PNRR trebuie implementat până în 2026, se pare că trebuie să fim aici şi după 2024 ca să ne asigurăm că va

fi implementat. Avem astăzi pentru dezbatere publică un PNRR care prezintă priorităţile României astăzi. Alocăm resurse importante pentru infrastructură rutieră şi feroviară, şi autostrăzi vrem să facem prin acest program. Bineînţeles pentru reţeaua de gaze. Vrem să construim spitale noi, spune foarte clar în acest program, şi bineînţeles măsuri sociale. Deci acordăm o importanţă priorităţilor, o reformă de care România avea nevoie şi reformele costă şi avem această finanţare E o şansă pe care nu o putem rata. Eu doar vreau să vă spun că astăzi intrăm în dezbatere publică, toată lumea va vedea programul şi săptămâna viitoare, printr-un memorandum, vom adopta mandatul prin care va fi negociat acest program”, a
declarat Florin Cîţu, la finalul şedinţei de vineri a Guvernului.

Premierul anunță că de astăzi Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă intră în dezbatere publică 

Premierul a precizat că PNRR va fi din nou prezentat în Parlament, dar aprobarea lui va fi făcută de Guvern.

Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă a fost prezentat în comisiile parlamentare şi va fi prezentat din nou în Parlament, dar aprobarea şi dezbaterea se fac în Guvern”, a mai adăugat Florin Cîţu.

Citeste si: Ministerul Sănătăţii, despre vaccinul AstraZeneca: „Încurajăm persoanele vaccinate să raporteze orice efecte secundare şi simptome neaşteptate”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si