Designerul Mihai Albu a trecut prin momente grele în ultima perioadă. Acesta a povestit despre chinurile groaznice de când a fost diagnosticat cu cancer, dar și despre pierderea celei care i-a dat viață, conform România TV.

Cum a aflat Mihai Albu că are cancer?

Acum, el ar urma un tratament și speră ca boala să nu recidiveze.

„Făcusem analize periodice și una a ieșit deformată cu valoare mare. Medicii s-au arătat îngrijorați și mi-au impus să fac investigații imagistice și alte analize. Am făcut o puncție, s-a luat o probă pentru biopsie de acolo care a arătat un cancer sigur cu valoare medie. A trebuit să fac operația pentru rezecția de prostată și de ganglioni”, a spus Mihai Albu pentru sursa menționată mai sus.

Dezvăluiri Mihai Albu cancer

Mihai Albu

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este femeia alături de care Florin Piersic trăiește o frumoasă poveste de dragoste? Anna Török stă departe de lumina reflectoarelor

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea, acesta a spus că a aflat de boală la câteva zile după ce a aflat că fratele lui a încetat din viață. Și mama sa pierduse lupta cu viața recent, o perioadă deloc ușoară pentru Mihai Albu.

„În opt luni a murit mama, apoi fratele, am avut o perioadă nefericită, cu tristețe multă, am trecut cu greu prin toate și s-au resimțit care mai de care, asta cu boala cel mai greu a fost să conștientizez că o am și că trebuie să fac ceva, că nu poți lăsa să prolifereze.

Am speranță pentru că organul a ieșit cu cancer agresiv, dar ganglionii au invadare zero, ceea ce este un lucru bun”, a mai povestit designerul.

Dezvăluiri Mihai Albu cancer

Mihai Albu și mama sa

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ce spune părintele Calistrat Chifan, despre căsătoria după 30 de ani: ”Nu o să mai ai atracția trupească sau sufletească”

Totodată, Mihai Albu a vorbit și despre iubita sa, medic chirurg de meserie, care i-ar fi fost alături în toată această călătorie nefastă, dar și despre operația dificilă care a avut loc la un spital privat. În urmă cu doar două săptămâni ar fi avut loc intervenția, iar acum designerul urmează să primească rezultatul unei analize, pentru a se stabili trebui este necesar să urmeze ședințele de chimioterapie.

Știre în curs de actualizare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si