Actorul Florin Piersic trece prin niște momente delicate! Acesta a fost internat de urgență și operat la un spital cunoscut din Cluj Napoca, informează Foaia Transilvania. Mai precis, ar fi vorba despre Spitalul Militar.

Ce probleme de sănătate ar avea actorul?

După ultimul spectacol, starea marelui actor s-ar fi înrăutățit brusc, așadar ar fi fost dus de urgență la spital, mai scrie sursa citată mai sus.

Acolo, după analize, medicii au ajuns la concluzia că este vorba despre o infecție, care ulterior s-a localizat la nivelul unuia dintre genunchi.

Florin Piersic operat urgență

Imagine cu Florin Piersic.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Care este starea de sănătate a lui Dan Ciotoi: Artistul a suferit două operații la colon: ”Eram pregătit să-mi fac testamentul”

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Acum, acesta ar fi internat într-o rezervă de la Secția de Ortopedie. Medicii ar fi transmis că starea lui este una bună.

Când a urcat Florin Piersic ultima oară pe scenă?

Maestrul Florin Piersic, în vârstă de 88 de ani a avut ultimul spectacol în data de 6 aprilie 2023, atunci când jucat piesa ”Străini în noapte” pe scena Teatrului Radu Stanca, din Sibiu, iar pe 1 aprilie a fost în Timișoara.

”1 aprilie 2024. Ce public minunat la Timișoara, la recitalul "Nu-ntreba câți ani am"! Sunt copleșit!”, a scris Florin Piersic pe Facebook.

Florin Piersic operat urgență

El este Florin Piersic.

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Adrian Mititelu Jr a fost internat de urgență! Prima reacție a tatălui său. "Lua pastile antidepresive"

În urmă cu doar 4 zile, actorul părea să fie trist pe rețelele de socializare, acolo unde a postat un mesaj pentru prietena lui, Ioana Bogdan care a trecut în neființă.

”Mânca televiziune pe pâine. Respira televiziune. Profesionistă până în măduva oaselor. Ea era prietena mea, Ioana Bogdan, prietena mea care mă admira, mă aplauda, dar mă și certa uneori…dar mă certa cu drag. N-am vrut să scriu nimic acum o lună jumate când am pierdut-o, eu și atâția alți oameni dragi ei, pentru ca am vrut să îi sărbătoresc astăzi viața și minunatele realizări(...) Ioana, draga mea, eu te aplaud pe tine astăzi, pentru tot ce ai creat în prea plina ta de viață”, a fost mesajul postat de actor pe pagina personală.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si