Florin Zamfirescu e furios că există pensii speciale, într-o perioadă în care tema este dezbătută intens. Mai mult, Parlamentul a votat pentru eliminarea pensiilor speciale, adică inclusiv ale lor, dar legea a fost formulată defectuos, atât ca procedură, cât şi în conţinut, astfel încât şansele să treacă de Curtea Constituţională să fie minime.

Citeste si: Legea de eliminare a pensiilor speciale a fost adoptată. Toţi deputaţii PSD, PNL USR, PMP prezenţi au votat pentru; toţi cei de la UDMR s-au abţinut

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

“Unde ești viteaz popor român când se vorbește de pensii de 15-25 de mii de euro? Tu, care făceai demonstrații pentru orice mizilic? Acum dormi?Țara se prăbușește din cauza acestor putregaiuri înfometate și tu ești in expectativă?”, a postat actorul Florin Zamfirescu. ( vezi cum şi-a bătut joc Florin Zamfirescu de fosta lui soţie)

Florin Zamfirescu e furios că există pensii speciale: "Nu vedeți că nemernicii întind coarda?" 

„Democrația permite revolta, ai uitat? Nu vedeți că nemernicii întind coarda ca să vadă cât rabzi?O navală pașnică peste parlament, peste guvern și președinte, ar putea matura pleava care se cacă in capul nostru! Sunt tupeiști, dar fricoși.

Pe ei, fraților! Ziua, sau in miez de noapte, ne putem lua țara înapoi, fără parlamentări și fără explicații. Deșteaptă-te române, ne spune imnul național și noi ce facem?”, a continuat Zamfirescu.

„Așteptăm sa vedem dacă CURTEA CONSTITUȚIONALĂ va accepta castrarea de buna voie?Trebuie o alta lege pentru selecția parlamentarilor! Pentru alegerea președintelui. Este nevoie de sfatul înțelepților patrioți, al academicienilor, al elitelor țării care nu caută sinecuri și avantaje! Acești oameni exista, nu va lăsați pacăliți de aceia care-și apăra privilegiile!Cu tine vorbesc, fratele meu, popor ROMÂN!”, a încheiat Florin Zamfirescu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si