Florin Zamfirescu e scârbit de politicienii care permit ca România să fie umilită de maghiari: „Ne trebuie conducători adevărați, nu milogi care pentru voturi vând şi pe mamă şi pe tată!”

Fanii au aflat că Florin Zamfirescu e scârbit de politicieni.

Author: Matei Vaihan marți 12 martie 2019 , 21:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

E clar că Florin Zamfirescu e scârbit de politicieni. Actorul care dezbate frecvent situaţia ţării, a luta din nou poziţie, de data aceasta în ceea ce priveşte relaţiile românilor cu maghiarii.

“Se vorbește permanent despre crimele secuilor, maghiarilor asupra românilor...Am căutat acțiuni romanești similare. Nimic. Îți vine să-i întrebi de la obraz: vouă nu vă este ruşine? Voi vă uitați prin istorie, sau aţi falsificat-o intr-atât încât deja credeți în ea?”, a postat Zamfirescu.( vezi cum a jignit-o Zamfirescu pe o actriţă celebră)

Citeste si: Actorul Florin Zamfirescu o demoleaza pe Viorica Dancila: „Nu am vazut o figura mai chinuita, mai speriata!”

Florin Zamfirescu e scârbit de politicieni: "M-am săturat de jignirile, de atacurile mârșave" 

„Comportamentul atavic şi bestial, acoperit cu o spoială de noblete vă dă dreptul să cereți intr-una drepturi pe care nu le aveţi? Maghiarizarea numelor crează o spoiala naționalistă stupida. M-am săturat de jignirile, de atacurile mârșave, adresate unei nații care tace şi rabdă! Şi mă întreb “până când?” Nu mai suport obrăznicia cu care un nemernic îl spânzură simbolic pa Avram Iancu!” ,  a continuat actorul.

Florin Zamfirescu e scârbit de politicieni: “Nimeni nu vede? Nimeni nu aude?"

Nu mai e un secret că Florin Zamfirescu e scârbit de politicieni. “Nimeni nu vede? Nimeni nu aude? Ar fi de ajuns o legislație corectă, nu făcută în genunchi, ne trebuie conducători adevărați, nu milogi care pentru voturi vând şi pe mamă şi pe tată! Altfel vom fi distruși de propria noastră nimicnicie şi o merităm din plin!”, a încheiat Florin Zamfirescu.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist... Tibi Clenci, un nume puternic în industria de fashion internațională si profesionist desăvârșit al artei fotografice, în Juriul „Bravo, ai stil! Celebrities”!
spotmedia.ro
Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume... Plaje superbe, dar unde ai face bine să nu ajungi. Sunt cele mai periculoase din lume (Galerie foto)
spotmedia.ro
În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține... În noiembrie 2020, perioada campaniei electorale, s-au raportat cu 20% mai puține decese de Covid, cea mai mare eroare din pandemie
b1.ro
Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească... Fenomenul ce ia amploare! Cum reuşesc turiştii care vin din Grecia să păcălească vameşii la graniţa României cu Bulgaria. Şiretlicul e foarte periculos
infoactual.ro
Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată? Căsătoria dintre soții Gates s-a încheiat. Melinda va rămâne o femeie bogată?
infoactual.ro
Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași... Profeție Baba Vanga. Anul în care Europa va fi pustiită! Dezastrul se apropie cu pași repezi
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si