Informații despre fostul rugbist de la Dinamo București care a murit în condiții suspecte, în Olanda. A stat în arestul poliției înainte de a muri

Fostul rugbist de la Dinamo București care a murit în condiții suspecte, în Olanda, s-ar fi aflat în arestul poliției înainte de a deceda. Noi informații ies la iveală acum despre moartea tânărului sportiv.

Author: Georgiana Balaban joi 20 octombrie 2022 , 09:22

tânăr rugbist

Tânărul de 23 de ani a murit în condiții suspecte.

[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Tânărul de 23 de ani a murit în condiții suspecte  în Olanda. Se pare că sportivul s-ar fi aflat în arestul poliției înainte să fie declarat decedat.

Cu toate astea, familia a fost înștiințată de moartea tânărului, însă nu și de motivele din cauza cărora s-ar fi petrecut tragedia.

Citește si: Doliu în presa din România. Cunoscutul jurnalist sportiv Alexandru Tămășescu, găsit fără suflare în casă

Petru Florin Azoiței, care a fost rugbist la Dinamo București și Universitatea Cluj, a murit în condiții suspecte, în străinătate. Părinții românului încă nu știu ce a dus la decesul sportivului.

De ce a murit fostul rugbist de la Dinamo București

Familia lui Petru Florin Azoiței a fost anunțată de moartea lui, însă nu au relatat motivul care a dus la deces. Tânărul, fost rugbist, care lucra într-un restaurant din Amsterdam și-a dat ultima suflare pe un pat de spital din Leiden.

„Familia din România a fost anunțată telefonic că băiatul nu mai are nicio șansă la viață și tocmai li s-a comunicat decesul de către medicii de la Spitalul din Leiden, Olanda. Nimeni nu oferă mai multe detalii, toată familia este în România, nimeni nu îi poate ajuta cu mai multe informații despre ceea ce s-a întâmplat acolo. Cert este doar că încercarea de resuscitarea a celor de pe ambulanță nu a fost de folos decât pentru termen scurt.”, a scris una dintre prietenele lui Florin pe Facebook.

Citește si: Un muncitor a fost găsit inconștient într-un canal

Pentru a-i repatria trupul sportivului, familia tânărului are nevoie de aproximativ 5.000 de euro. Părinții băiatului nu dispun de acești bani, așa că fratele tânărului a cerut ajutorul românilor pentru a face rost de bani și pentru a-l aduce acasă pe Florin.

„Pe lângă durerea sfâșietoare provocată de această veste, familia trebuie să facă rost de banii necesari pentru repatriere. Toate aceste costuri ajung la o sumă exorbitantă. Deși nimic nu poate alina durerea acestor părinți și nici pe cea a fraților săi, apelez la bunătatea voastră, în speranța că împreună vom aduna banii necesari”, a continuat mesajul una dintre prietenele lui Florin.

Citește si: Cum a murit, de fapt, Aurel Vlaicu. Acesta a fost pionierul aviaţiei româneşti

Potrivit presei străine, fostul rugbist de 23 de ani ar fi fost găsit în stare de inconștiență în arestul poliției din Leiden, Olanda. Ulterior, acesta ar fi fost transportat la spital și resuscitat însă. După 20 de minute, medicii i-au declarat decesul tânărului.

Citește si: A murit tatăl lui Marius Tucă. Poezia emoționantă pe care jurnalistul i-a dedicat-o părintelui său


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si