Fosta consiliera a lui Crin Antonescu, succes nebun in muzica! Aura Danciulescu sustine un turneu in 13 tari!

Aura Danciulescu, fosta consiliera a lui Crin Antonescu, a devenit solista unei trupe rock.

Simona Alexa, duminică 25 februarie 2018 , 09:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

La 32 de ani, Aura Danciulescu, fosta consiliera a lui Crin Antonescu, a demonstrat ca poate face si politienii pot face muzica. Sau invers. 

 

Retrasa din activitatea politica in urma cu 5 ani, dupa ce a participat la un concurs de talente, Aura Danciulescu, fosta consiliera a lui Crin Antonescu,  s-a dedicat 100% muzicii si astazi culege roadele. (Crin Antonescu a disparut din politica)

Dupa ce a fost sefa cabinetului senatorial al lui Crin Antonescu si presedinta Clubului Studentesc Liberal, ex-consiliera a parasit viata politica si si-a lansat propria sa trupa rock, Scarlet Aura, a carei solista este in prezent.

 

Trupa de melodic rock/metal, Scarlet Aura, are succes in afara tarii si sustine in aceasta perioada turneul “20th Anniversary Farewell Tour”, alaturi de Rhapsody Reunion.

 

Trupa Scarlet Aura se afla la al patrulea turneu international si al doilea de mare anvergura europeana, iar in perioada 17 februarie - 20 martie turneul lor va trece prin 13 tari si include nu mai putin de 24 de concerte.

Fosta consiliera a lui Crin Antonescu, declaratii despre turneul sau

Showurile din Italia incluse in turneul cu Rhapsody Reunion au fost extraordinare, nu ne-am fi putut imagina un inceput de turneu mai rasunator! Multumim publicului italian pentru ca ne-a făcut să ne simtim fabulos. Abia asteptam sa ajungem in urmatoarele tari, unde speram sa intalnim preteni vechi si sa ne facem prieteni noi!", a declarat fosta consiliera a lui Crin Antonescu, Aura Danciulescu. 

Trupa Scarlet Aura a devenit cunoscuta la nivel international dupa castigarea concursului “The Black Sea Battle of the Bands” in Kavarna Rock Fest 2014 din Bulgaria dar si dupa turneul sustinut alaturi de Tarja Turunen in 2016 in Germania, Elvetia si Austria.

 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si