Maria, o fostă iubită a lui Vlad Obu a făcut o serie de dezvăluiri la adresa acestuia și cum se comporta el cu celelalte fete.

Fosta iubită a lui Vlad Obu face dezvăluiri șocante despre acesta

Maria a povestit cum Vlad Obu și prietenii lui au bătut cu bestialitate o fată, motivul fiind refuzul acesteia de a-și tatua fața iubitului ei.

Una dintre prietenele unuia din băieții cu care locuia la momentul ăla în casă trebuia să meargă să se tatueze, urma să fie convinsă să se tatueze. Era obsesia lor. Fata respectivă refuzase, pentru că deja avea două tatuaje cu portretul și cu numee băiatului respectiv. Pentru chestia asta, în seara aia a bătut-o foarte tare. Am început să plâng și eu și încă o fată care era acolo.

Citește și: Interlopul care s-a pozat în pat cu Otilia Bilionera a făcut un gest disperat din pușcărie

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Mi-a zis să nu mă bag, să stau departe, că el mă iubește. Să stau să mă uit, că de ce fac așa, de ce reacționez așa.(...) Există filmări. ”, a spus fosta iubită a lui Vlad Obu, la Antena Stars.

Vlad Obu are o percepție învechită despre femei

Tânăra a spus că a stat de mai multe ori la masă cu frații Tate, fiind prieteni cu Vlad Obu, dar că nu știe mai multe detalii despre afacerile lor.

Citește și: Starea de sănătate a lui Andrew Tate s-a înrăutățit după decizia magistraților. Ce mesaj au transmis milionarii

Maria susține că atât iubitul ei, cât și frații Tate aveau o percepție învechită despre femei. Vlad era de părere că femeile sunt o modalitate bună de a te face cunoscut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si