Cristi Mitrea deține un apartament spațios în centrul Bucureștiului, cu patru camere, pe care s-a decis să îl vândă, prețul cerut fiind 120.000 de euro, negociabil. „100 m² Etaj 2 Apartament complet renovat și utilat în 2012. AC. Centrală proprie. Termopan. Uși metalice. Se vinde complet mobilat. Ultracentral. Blocul nu prezintă risc seismic. Strada Armenească. Sector 2. Etaj 2, complet renovat si utilat in 2012. ”, se arată în anunț.

Cristi Mitrea apartament
Poză cu sufrageria apartamentului lui Cristi Mitrea

Centrala proprie, termopan, usi metalice, mobilier modern, bucatarie ultra moderna, sistem audio in pereti, alarma cu senzori de miscare, balcon mare, 2 baruri, caramida de sticla. Se vinde cu TOT CU MOBILA, cu mici exceptii. BOXA INCLUSA in pret si cota parte din podul blocului. Plus baie de serviciu!! 4 camere. Zona deosebit de linistita”, se mai spune în anunț.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Citeste si: Andreea Mantea, mesaj important înainte de finala emisiunii Puterea Dragostei!

Citeste si: Andreea Mantea, în lacrimi chiar înainte de finala de la Puterea Dragostei

Citeste si: Kanal D, primul loc pe Comercial şi Naţional, sâmbăta seara, în intervalul 16:00-18:00, cu "Puterea Dragostei"

Cristi Mitrea
Cristi Mitrea se mândrește cu tatuajele sale

Cristi Mitrea își vinde terenul de la munte cu 18.000 de euro

Fostul iubit al Andreei Mantea, care are un băiețel, pe David, cu vedeta Kanal D, a cerut inițail 130.000 de euro. Cum și piața imobiliară este afectată de pandemia de coronavirus, Mitrea a decis să facă o reducere de 10.000

de euro, sperând să dea mai repede apartamentul.

Se pare că luptătorul de kickboxing are nevoie de bani lichizi, pentru că a scos la vânzare și un teren pe care îl are la munte.  „Proprietar, vand teren in judetul Brasov, localitatea Fundatica intr-o zona de munte, rustica, deosebit de frumoasa. Suprafata terenului este de 1000mp cu o deschidere de 20 de metri. Accesul se face din DN 1, distanta fiind de 1km. terenul este imprejmuit de gard. Zona de vile si pensiuni, in apropierea pensiunii Padina Ursului. Utilitati, curent electric, gaze si retea de apa.Terenul este in plan drept, ideal pt construirea unei pensiuni sau a unei case de vacanta”, scrie în anunț. Mitrea cere 18.000 de euro, negociabil, pe teren.

Cristi Mitrea teren
Acesta este terenul scos la vânzare de Cristi Mitrea


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si