În 2005, Daciana Sârbu, actuala soție a lui Victor Ponta, își programase nunta cu voleibalistul Alin Bobeanu, care a făcut perfomanță la echipa din Piatra Neamț, dar și la Dinamo. Cei doi se cunoscuseră în împrejurări neobișnuite, la înmormântarea tatălui lui Alin, important lider PSD din județul Neamț, iar idila lor urma pașii clasici, chiar îndrăgostiții oferind presei amănunte despre nunta care bătea la ușă. 

Citeste si: Un candidat PRO România la alegerile locale, care s-a întâlnit joi cu Victor Ponta, diagnosticat cu COVID-19

"Sala este mare si vor incapea cu siguranta peste 500 de invitati, cati avem de gand sa chemam. Rochia va fi simpla si eleganta si o voi face la o casa de moda din Bucuresti. Voi avea si domnisoare de onoare, dintre prietenele mele nemaritate. Am cazut de acord cu Alin sa avem două perechi de nasi, una din partea lui, alta din partea mea. Suntem foarte fericiti si dorim sa avem copii multi, pentru ca amandoi iubim copiii", mărturisea atunci fericită Daciana, europarlamentar în acele vremuri.  

Fostul logodnic al Dacianei Sârbu este ofițer în cadrul biroului de investigații criminale 

Numai că despărțirea a venit brusc și fără alte explciații, iar Daciana s-a măritat doi ani mai târziu cu Victor Ponta, alături de care formează și astăzi un cuplu sudat.

Nici Alin n-a stat cu mâinile în sân și și-a refăcut viața, căsătorindu-se, în timp ce pe plan profesional a urcat rapid în ierarhia poliției române. După un stagiu în Capitală, Alin Bobeanu s-a întors în Piatra Neamț și a devenit un foarte respectat ofițer specialist în cadrul biroului de investigații criminale. 

Daciana și Victor Ponta
Daciana și Victor s-au căsătorit în 2007

Ultima declarație de avere a lui Bobeanu surprinde prin faptul că aceasta atestă că fostul sportiv este cu siguranță unul dintre cei mai săraci ofițeri din cadrul poliției române.

Și asta pentru că fostul logodnic al Dacianei Sârbu nu are nici casă, nici mașină, ci doar salariu, dar și acesta este trecut la secret. În schimb, în actul oficial apar veniturile soției, 42000 lei anual, adică 3500 lei pe lună.  

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Scenariul NATO pentru război cu Rusia în 2027. Care ar fi primele țări invadate de ruși- antena3.ro

Citeste si: Animalele care nu vor mai putea fi ucise. Fermele se vor închide. Angajații trebuie să își găsească alt loc de muncă- wowbiz.ro

Alin Bobeanu
Fostul logodnic al Dacianei este ofițer specialist

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si